måndag 20 juni 2011

Vecka 25, måndag

I tisdags, 14 juni, så var Åsa och Moa till Willys. Sedan så var de ut och gungade. På kvällen var Andreas till Gröna Lund med jobbet. På onsdagen var Åsa och Moa till öppna förskolan. Sedan tog de en promenad till lekplatsen vid Lötsjön. På torsdagen, 16 juni, så var Åsa och Moa ut på Rissne ängar där öppna förskolan och Sundbybergs dagmammor hade aktiviteter för barnen. Det var bl.a. sång och mini röris.
På fredagen så åkte Åsa och Moa in till stan så att Åsa kunde ta sin 4:e TBE spruta, nu är det 5 år till nästa. Det regnade en hel del. Medan de väntade på Åsas tur så kom Eva och mötte upp. Sedan så var vi till Wayne’s Coffee hos MIO på Sveavägen och åt lunch. Moa tyckte deras lekhörna var rolig. Efter det så passade Åsa på att köpa riktiga regnkläder, de hon har haft släpper igenom vattnet efter ett tag.


Innan vi åkte hem så tittade vi som hastigast på Thailand Festivalen i Kungsträdgården, de hade verkligen otur med vädret. Andreas åkte på eftermiddagen ner mot Vetlanda och Oskarshamn. På kvällen så kom Ann och Johnny in på en kopp kaffe. På lördagen så gick Åsa, Moa och Eva till Lötsjön och matade fåglarna. Sedan så gungade Moa lite innan de passade på att fika i solen vid Gröna Stugan. Moa fick även prova makaronpudding för första gången. Det tyckte hon om. På söndagen, 19 juni, så regnade det hela dagen så vi var inne och lekte. Andreas kom hem vid 20:30. Idag har Åsa och Moa varit till PrisXtra eftersom Åsa igår upptäckte att lagret av Mariekex hade tagit slut.

Inga kommentarer: