tisdag 23 augusti 2011

Vecka 34, tisdag

Sedan i torsdags så har vi tränat Moa lite då och då på att gå. I fredags, 19 augusti, var Åsa och Moa till öppna förskolan Junibacken på sångstund. Efter att Andreas kom hem så var vi till ICA Maxi och handlade lite. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva. Den här gången blev det lövbiff med skinka och ost. Moa promenerade en bit på vägen hem.
På lördagen så var vi till Max och åt lunch. Moa fick prova hamburgare och stripes. Hon åt en del stripes men bara lite av hamburgaren. Däremot apelsin juicen drack hon upp med glädje. Efter Max så åkte vi ut till Andreas föräldrar där vi fick våfflor till mellanmål. Även Moa åt några hjärtan. Till middag fick vi lasagne. Kvällen avslutades med kladdkaka och glass. Även Moa fick äta lite av efterrätten, hon blev alldeles kladdig av glassen. Sedan var Moa så trött så hon somnade just innan vi kom hem. Hon vaknade inte ens när vi klädde om henne till pyjamas eller borstade tänderna.
I söndags, 21 augusti, så var Andreas och tävlade i Rembo. Den här gången kom Andreas på första plats och det gjorde att han får en plats till EM i Italien. Under tiden var Åsa och Moa i sällskap med Eva till Vällingby där de köpte lite kläder till Moa. Moa är nu på väg att lämna storlek 74 och börja använda storlek 80 istället.
Den här veckan har Andreas hittills jobbat på som vanligt. I måndags så var Åsa och Moa till öppna förskolan. Då visade det sig att de hade studiebesök från Japan. Det var 15 personer från Japan där + en tolk.
Även idag har Åsa och Moa varit till öppna förskolan där de har sjungit och lekt samt ätit lunch. Efter öppna förskolan så tog de en promenad tillsammans med Eva till Sundbyberg. Moa sov hela vägen men hon vaknade tyvärr lite för tidigt. Passade på att fika i Sundbyberg på ett café med utsikt över bussgatan, till Moas glädje. Hon älskar bussar. Sedan så tog de bussen hem. Stannade även till vid gungorna på vägen hem så Moa fick gunga lite.

Inga kommentarer: