söndag 28 oktober 2012

Vecka 43, söndag

Den 7 oktober så startade vi dagen med matinköp hos Maxi. På eftermiddagen begav sig Andreas och Åsa till IKEA för att köpa gardinstänger medan Eva tog hand om Moa.
Den 11 oktober så tog vi ledigt så hela familjen kunde åka upp till Långsele för att besöka Marie och Börje samt Åsas farmor Ester. Det var rätt lugnt på vägen och det gick bra att åka upp. Vi stannnade till i Birsta eftersom Åsa behövde besöka Apoteket och hämta ut insulin.
 På fredagen så var vi på förmiddagen ute en stund och på eftermiddagen så hälsade vi Ester och Einar.
 På lördagen, 13 oktober, så var vi och tittade på marknaden vid Nipan. Efter det så åkte vi in till Sollefteå där vi åt pizza och sedan passade Andreas på att köpa nya skor.
På söndagen så åkte vi hem. Det regnade nästan hela vägen.

Förra lördagen, 20 oktober, så bjöds vi på middag hos Andreas föräldrar. På söndagen så åkte vi tidigt in till stan för ett besök hos H&M på Sergelgatan. De hade shopping ihop med Unicef samt 20% rabatt. Vi passade på att äta lunch hos Pizza Hut innan vi åkte hem.
Andreas passade på eftermiddagen på att klippa gräsmattan.
Den här veckan har varit rätt förkyld.
Igår var tog vi det lugnt. Idag, 28 oktober, så har vi varit till Bromma Blocks och fått Moas hår klippt hos frisör för första gången.

Sedan så passade vi på att handla inför veckan på Coop innan vi tog bussen hem.
I morgon så ska vi vill Astrid Lindgrens för att få Moas ben gipsade. Vi återkommer om hur det går.


Inga kommentarer: