lördag 8 juni 2013

Lång helg

 
Den 1 juni så åkte hela familjen vid kl 10 mot stan. Eva mötte upp oss i Hallonbergen. Väl inne vid Kungsträdgården så upptäckte vi att en stor del av stan var avstängd på grund av Marathon. Som tur var så sprang Andreas i förväg med Moa i vagnen så jag, Moa och Eva hann på båten till Fläderholmarna. Andreas skulle möta upp sin bror, Peter. Väl framme på Fläderholmarna så gick vi vill lilla scenen för att se en pjäs med igelkotten, ekorren och kaninen. Jag och Eva passade på att äta lite picknick. Moa sprang mest runt. Tyvärr så lyckades hon skrämma en gås familj så hannen knuffade omkull Moa. Hon blev väldigt rädd så resten av vistelsen på Fläderholmarna så var hon rädd för alla fåglar.


Moa och mormor tittar på måsarna.
Vi blev inte kvar så länge. Som tur är så verkar hon inte lika rädd längre.
På söndagen så besökte vi efter lunch Plantagen och Maxi.

I tisdags så var vi efter jobbet till Moas förskola för vernissage och sommaravslutning.

Eperiment med vatten, salt och ägg.

"Titta, en snigel"
En liten present överlämnades till "fröknarna".
 

Den 6 juni så jobbade jag från till kl 11. Sedan så åkte jag till Hallonbergen där jag mötte upp Andreas och Moa. Vi gick sedan till Nationaldags firandet på Golfängarna. Moa upptäckte hur roligt det var med karusellerna så det blev en del åk.
 
På kvällen så åt vi middag tillsammans med Eva hos oss. Årets fösta middag på uteplatsen.

Igår så var hela familjen ledig. Vi passade på att åka in till Kungsträdgården och Smaka på Stockholm. Moa var inte så intresserad av att äta. Hon ville som vanligt mest springa runt. Vi mutade henne till slut med glass så vi fick sitta en liten stund. På kvällen så bjöd Eva oss på middag.
Idag har vi varit till Bromma Blocks och klippt Moa. Sedan så åt vi lite lunch innan vi passade på att handla lite på Coop innan vi åkte hem. Efter att vi kom hem så ordnade vi ute bad åt Moa.
Sedan så har vi även lekt samt sett och "jagat" en ekorre.

Nu sover Moa och snart är det även dags för oss att sova.

Inga kommentarer: