tisdag 1 april 2014

Sommartid

Moa provar den hemtillverkade glassen. Enligt henne så var det den godaste glass hon smakat.

Den 26 mars så vad det dags att besöka BVC för 4-års kontroll. Moa följer sina kurvor som hon ska. Jag passade på att ta ledigt hela dagen så vi kunde ta det lugnt. Efter BVC så gick vi över till Beans n’ Berries för en fika i väntan på att biblioteket skulle öppna. Vi passade på att lämna tillbaka de gamla böckerna och låna några nya. Sedan så besökte vi även leksaksaffären, det är ett måste varje gång vi besöker Signalfabriken.

På fredagen så blev vi bjudna på middag hos Eva.
På lördagen så åkte vi och hälsade på hos Andreas föräldrar där vi firade Davy's födelsedag. GRATTIS Davy. Moa passade på att leka lite med Andreas bilar från att han var liten.



Det var 2 sömniga medpassagerare jag hade på vägen hem.
På söndagen, 30, mars, så var vi till IKEA. Det verkade som att många hade missat att ställa om klockan till sommartid. När vi kom dit ca kvart över elva så var det ovanligt lite folk i restaurangen. Däremot när vi ätit klart så var det långa köer. Vi köpte en Billy bokhylla till Moas rum så hon har plats för sina saker. Det visar sig att Billys nu efter 30 år är på väg ut ur IKEAs sortiment. (Verkar som att de bara uppdaterar Billy) Vi köpte även Mammut pallar till Moas kalas så att alla gäster/pirater har något att sitta på.

//Åsa

Inga kommentarer: