söndag 4 april 2010

1 April 19.34

När Åsa hade fått sin ryggmärgsbedövning så tog det bara några minuter sedan hade hon ingen känsel i magen, då börja dom att snitta Åsa, Andreas satt vid Åsas huvud och såg att dom hade börjat öppna upp Åsa, det gick mycket fort att öppna och få tag i våran dotter som föddes kl 19.34.

Jag, Andreas, fick följa med barnet ut utanför operation salen och se vilket kön och klippa navelsträngen, sedan gick jag tillbaka till Åsa och sa vi fått en dotter sedan sa jag hejdå så länge för vår dotter skulle till kuvös som väntade utanför operations salen, sedan iväg till förlossningen där jag fick sitta i ett rum och se när kuvösen värmde våran dotter, hon hade ett blodsocker på 1,2 som är jätte lågt för en bebis, så hon fick mat direkt för att öka blodsockret. Hon var i kuvösen i ca 1,5h

Under tiden så sydde de ihop Åsa och flyttade sedan över henne med hjälp av en lyft till sängen hon kom i till operationen. Efter det så körde de henne till uppvakningen där hon fick ligga tills hon lyckats börja röra på fötterna och knäna. Där fick hon även lite vatten som verkligen var efterlängtat. Det är hemskt att vara utan föda och vätska en hel dag. Vid kl 22 eller något senare så kom de ner från BB och hämtade upp Åsa till rummet där Andreas och dottern väntade.

Inga kommentarer: