torsdag 29 april 2010

Vecka 17, torsdag

Tiden går rätt fort och det är nästan något som händer varje dag. I tisdags, 20 april, var vi till ortopeden på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Det visade sig att Moas höfter och ben är som de ska.
I onsdags var vi till Åsas jobb och felanmälde hennes jobb dator. Fick samtal senare på dagen från IT som informerade att de åter igen skulle byta moderkortet.
Natten till torsdagen så höll Moa Åsa vaken till kl 04:30. Vi kom under torsdagen fram till att hon antagligen har fått kolik.
På fredagen var vi och skrev på papper för Fastställande av faderskapet samt gemensam vårdnad. Var efter det till Solna och köpte lite mer barnkläder till Moa samt passade på att äta lunch. På fredag kväll blev vi bjuda på middag hos Eva, Moas mormor.
I lördags var vi bara hemma och tog det lugnt. Det gäller att vila en hel del när det blir mindre nattsömn. I söndags var vi först till apoteket i Solna och köpte Minifom som ska hjälpa mot kolik och sedan så var vi till Maxi och veckohandlade. På kvällen hade vi besök av Tommy och Frida samt deras dotter Emelie.
I måndags, 26 april, åt vi lunch vid Gröna Stugan samt tog en promenad runt Lötsjön tillsammans med Eva.
I tisdags så var det åter dags att besöka BVC för vägning. Den här gången vägde Moa 3545 gram. Vi fick även mer info om kolik och vad vi kan göra. Fick bl.a. Recept på ett te man kan göra av Anis och Fänkål som både Åsa och Moa ska dricka. Vi fick även tips om att byta från Baby Semp till NAN mjölkersättning. Har inte hunnit prova det ännu. Det verkar som att Minifom och Semper droppar hjälper Moa en hel del. Hon skriker inte så mycket på kvällarna just nu.
Igår var vi tillbaka till Åsas jobb och hämtade datorn. Får hoppas att den fungerar nu tills det är dags för Åsa att återgå till jobbet. Idag tar vi det lugnt hemma och försöker amma så mycket som möjligt.

Har nu hunnit med att lägga in några bilder på inläggen Vecka, 12 fortsättning, Vecka 13, 1 April 19.34 och Vecka 14, söndag. Fler bilder kommer senare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. Det verkar som att ni har fullt upp. Men det är roligt att följa er på bloggen.
Lycka till med allt. Vi får höras snart igen.
Kramar från Lena och Johan