söndag 12 september 2010

Vecka 36, söndag


I fredags förra veckan, 3 september, så blev vi bjudna på middag hos Eva, Åsas mamma, och vi började även ge Moa smakportioner. Vi började med potatis. Bilden är från lördag kväll.

I lördags förra veckan så var vi åter på Babysim. Då fick Moa vänja sig vid att få vatten duschat över huvudet med en liten vattenkanna.

På söndagen så tog vi en promenad runt Råstasjön. Hade tänkt mata svanarna men de ville inte komma in till kanten. På tisdagen, 7 september, så var Åsa och Moa till öppna förskolan, Junibacken, på sångstund. Moa har ätit potatis tillsammans med oss vid middagen varje dag från fredagen till och med tisdagen. På onsdagsmorgonen så ringde de från St Eriks ögonsjukhus och informerade Åsa om att hennes läkartid på torsdagen var inställd. Det visade sig att läkaren hade brutit foten. De måste ha hög sjukfrånvaro på läkarna på St Eriks. Åsas första besök den 25 augusti blev även det inställt. Åsa har nu fått tid den 21 september, om inte en till läkare blir sjuk. I onsdags så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till Ursvik för att se de första spadtagen inför Förvaltaren bygge av hyreslägenheter. Efter det så åkte de till Plantagen, vid Frescati, där Eva passade på att köpa några blommor. I onsdags så fick Moa prova på morot för första gången. Tyvärr så hade vi inga fler fina morötter kvar så på torsdagen fick hon broccoli. På fredagen så var Åsa, Moa och Eva till Willys. De har gjort en ny gångbana ner till Willys nu eftersom den gamla kommer försvinna pga. bygget av Hornbach. De har inte riktigt tänkt till för den nya gångbanan är VÄLDIGT brant. Var riktigt jobbigt att ta sig hem igen. På fredag kväll så blev vi bjudna på middag hos Eva. Moa fick på fredagen och under helgen morot till middag. Moa verkar tycka bättre om morot än potatis. Igår var vi på vårt tredje Babysim. Den här gången så fick Moa prova på att använda simring. Hon verkar trivas bra i vattnet.
Passade även på att besöka apoteket där Åsa köpte Renässans till sig själv och Silence till Andreas. Idag så har vi varit med Eva till Elgiganten för att köpa en ny dator. Den dator Eva ville ha hade de inte på lager så det slutade med att vi åkte till Webhallen och köpte den där.

Inga kommentarer: