tisdag 21 september 2010

Vecka 38, tisdag

Dagarna och veckorna går rätt fort just nu. Andreas jobbar på och Åsa tar hand om Moa på dagarna. I måndags förra veckan, 13 september, så var Åsa och Moa till öppna förskolan med föräldragruppen. Fick information om hur öppna förskolan fungerar samt om hur man söker förskoleplats. Det var tänkt att vi skulle ta en promenad sedan men det ösregnade så alla begav sig hemåt. Moa fick morot på måndagen. På tisdagen så var Åsa och Moa åter på öppna förskolan för att vara med på deras sångstund vid kl 10. Efter sångstunden så promenerade vi till Sumpan och sedan tillbaka hem. På tisdagen så fick Moa prova palsternacka för första gången. Det verkar som att hon tycker om palsternacka. På onsdagen så var vi och veckohandlade samt hämtade Åsas batteri till datorn som hon hade beställt. Så nu så kan Åsa åter igen använda datorn utan sladd.
På torsdagen så var Åsa och Moa först till Willys på förmiddagen och sedan så var de ner till Hallonbergen tillsammans med Eva. Där passade de på att rösta inför Valet. På fredagen så fick vi främmande. Då kom Börje (Åsas pappa), Marie och Lena (Åsas kusin) och hälsade på. Roligt att se att Lenas mage växer. Vi tog en promenad ner till Hallonbergen där Börje bjöd på lunch. Andreas åt middag, potatissallad och rostbiff, på jobbet och Åsa fick sjömansgryta hos Eva. Moa fick åter igen palsternacka.
I lördags, 18 september, så var vi på Babysim igen. Den här gången så fick Moa börja lära sig att hålla i räcket runt poolen. Blev även duschad samtidigt med 2 vattenkannor.
På söndagen så var Andreas lite bakis så Åsa och Moa fick sällskap av Eva på deras promenad runt Lötsjön. På kvällen så fick Moa sötpotatis till middag.
Igår så var Åsa, Moa och Eva till Sundbyberg. De promenerade hem. När Andreas kom hem så åkte vi till Stadium i Barkarby för att köpa regnkläder till Åsa men tyvärr så hade de inte rätt storlek hemma. Passade på att äta middag på IKEA. Vi hade mat, sötpotatis, med oss till Moa. Idag har Åsa, Moa och Eva varit till St Eriks Ögonsjukhus för att kontrollera Åsas ögon. Det har inte blivit någon mer förändring under graviditeten. Så nästa kontroll blir om ca 1 år.

Info om Moa

  • Hennes 2 framtänder i nedre käken blir bara längre och längre
  • Hon har hittills ätit potatis, morot, broccoli, palsternacka och sötpotatis

  • Hon kommer nog snart sitta själv

Inga kommentarer: