söndag 12 december 2010

Vecka 49, söndag

När veckan startade så var vi rätt så orkeslösa. Det var nog på onsdagen som vi långsamt började känna oss som människor igen. Andreas har jobbat på även fast han har känt sig sliten. På torsdagen, 9 december, så var Åsa och Moa till Åsas jobb för att träffa hennes chef inför jobbstarten i januari. Det blev buss och tunnelbana ut till Orminge. Det gick bättre än väntat. På vägen hem så mötte de upp Eva inne i stan och passade på att titta på NK:s julskyltning samt fika lite.
På fredagen så var Åsa och Moa med sällskap av Eva på återsim i Solna. Man får gå på återsim om man har missat något babysim pass. Moa var gladare i vattnet än var hon har varit på länge.
Andreas passade på eftermiddagen på att köpa en stol på bord att ha hos hans föräldrar. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Andreas föräldrar. Den här gången så fick vi lasagne och kladdkaka.

Igår så var vi på den sista babysimmen för den här gången. Moa plaskade på och badade med simring samt armringar.
Efter badet så somnade Moa i Åsas armar innan vi fått på henne jackan. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva. Vi fick fiskgratäng med räkor. Idag har Åsa varit ner i tvättstugan samt bakat Äppelbullar till Moa och Lussekatter till oss. Andreas var en snabbis till sina föräldrar och lånade borrhammare så vi kan sätta upp några hyllor i vardagsrummet.

Inga kommentarer: