onsdag 29 december 2010

Vecka 52, onsdag

Nu är det inte många dagar kvar av det här året. Tiden går verkligen fort. Moa blir 9 månader på lördag. Julafton firade vi hemma hos oss tillsammans med Åsas mamma (Eva) och Andreas föräldrar (Inger och Davy) samt Andreas bror Peter. Moa fick prova på lite potatis, köttbulle och prinskorv till middag. Hon verkade inte tycka om det så värst mycket. Efter middagen så blev det julklappsutdelning, ingen tomte i år.

Moa fick en massa julklappar. Hon hjälpte till att riva papperet av några men det var snöret från en som var mest intressant. På juldagen, 25 december, så gick vi en promenad ner till och runt Lötsjön. Tog med oss lite bröd till fåglarna som Andreas delade ut. En gås var riktigt närgången och bet i Andreas byxor. Andreas ringde och gratulerade sin mamma på födelsedagen. GRATTIS Inger. På söndagen var Andreas till sina föräldrar och tvättade jobbilen.
I måndags så var Andreas till jobbet och lämnade in bilen. Det var även Andreas första dag som föräldraledig. Vi var till Solna och åt lunch och sedan så var Åsa till frissan. På tisdagen så åkte vi upp till Gävle och besökte Lena och Johan. Lena och Johan väntar nedkomst vilken dag som helst nu.

Lenas mage är riktigt rund. Håller tummarna för er.
Idag har vi varit till Vällingby och köpt lite kläder till Moa samt lite mer välling.

Inga kommentarer: