söndag 13 mars 2011

Vecka 10, söndag

I tisdags, 8 mars, så var vi till öppna förskolan. Först så var det sångstunden och efter en stunds lekande så åt vi lunch. Efter lunchen så gjorde vi ett hand och fotavtryck i gips, får hämta det senare. Efter det så var det så fick Moa vila i vagnen på vägen hem. Hon somnade just innan vi kom hem.

På onsdag morgon så var Åsa och tränade. Till lunch fick Moa en 1 års burk med Potatis och dillkött. Hon verkade tycka om den. Efter lunch så var vi till Thai Fong och köpte lite thailändska produkter. På torsdag morgon, 10 mars, så var Åsa och tränade igen, hon passar på nu när Andreas kan ta hand om Moa på morgonen. När Åsa kom hem så begav sig Andreas iväg och lastade in reservdelar i bilen inför jobbstarten nu på måndag. Under tiden så tog Åsa och Moa en promenad runt Lötsjön och matade fåglarna. Moa tycker det är roligt när fåglarna väsnas.
På fredagen, 11 mars, så var Åsa och tränade. Efter att Åsa och Moa hade ätit lunch så åkte de till Solna tillsammans med Eva. Passade på att fika i Solna. Under tiden så var Andreas och lämnade in alla arbetskläder, mobiltelefon och annat till den gamla firman eftersom det var hand sista dag. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva. Den här gången så fick vi skinksnitzel och rösti. Vi blir så bortskämda. Moa har börjat träna med drickmugg.
Igår så plockade vi ut nästan allt ur förrådet/datorrummet för att få lite ordning. Tyvärr så har vi ännu inte gått igenom allt. Under tiden vi gjorde det så tog Eva hand om Moa. De tog en promenad runt Lötsjön och tittade på fåglarna. Innan de gick ut så åt vi alla plättar, även Moa. På kvällen så bjöd vi Eva på middag, det blev Tacos.
Idag, 13 mars, så har vi varit till Bromma Blocks. Började med att äta lunch. Eter det så var vi till Name it och köpte mockasiner och dregelhaklappar till Moa. Sedan så var vi till XXL för att Åsa hade sett att de hade rea på träningskläder. Tyvärr så var det väldigt utplockat så Åsa hittade inget hon ville ha. Då var det bara veckans matinköp kvar, så vi var in på Coop Forum och handlade.

Nu så håller Andreas på att förbereda sig inför jobbstarten på nya firman, US Rörteknik, imorgon.

Sedan så måste vi säga att katastrofen i Japan verkligen här tragisk. Vi får information via radio, tv och nätet. Hörde att Japan hade flyttats ca 2 m och att jorden hade rört sig ca 10 cm.

Har även lagt in fler bilder på Vecka 10, måndag

Inga kommentarer: