tisdag 22 mars 2011

Vecka 12, tisdag

Förra veckan gick väldigt fort. På måndagen, 14 mars, så började Andreas jobba igen. Åsa och Moa var på 1 års kalas hos Klara. Moa fick prova på Oatly Vaniljglass för första gången. Hon verkar tycka om glass men det kan bero på att den är rätt söt. På tisdagen så gick Åsa och Moa till Hallonbergen och sedan så var vi och hjälpte Eva med hennes nya hemtelefon. Moa åt sitt första Mariekex. På onsdagen så tog Åsa och Moa en kortare promenad runt kyrkogården tillsammans med Eva.
På torsdagen, 17 mars, så promenerade Åsa och Moa till Sumpan eftersom Moa hade tid på BVC. Den här gången vägde Moa 9 290 gram och hon var 71,5 cm lång. Hon fick även sin 3:e vaccination mot Difteri, Stelkramp, Kikhosta, Polio, Haemophilus och Pneumokocker. Nu har vi ingen tid på BVC förrän i oktober om det inte blir några sjukdomar eller problem. På fredagen så var Åsa och Moa hemma hela dagen. De hade sagt på vädret att det skulle komma ca 10 cm snö under dagen men det började inte snöa förrän på eftermiddagen. I lördags, 19 mars, så tog vi bussen till Solna för Andreas behövde köpa en almanacka till jobbet. Vi passade även på att äta på Taco Bar och handla lite mer mat till Moa på ICA. Var även in på Åhléns och köpte en gul måttsatts och 2 tygböcker till Moa. I söndags så gick hela familjen runt Lötsjön i solskenet. Passade även på att mata fåglarna.

Igår, 21 mars, så jobbade Andreas som vanligt medan Åsa och Moa var hemma. Det var rätt grått och blåsigt. När Andreas kom hem så åkte vi till Maxi och veckohandlade. Idag så har Åsa och Moa promenerat till Hallonbergen centrum där de hämtade ett paket och efter det så var de till PrisXtra innan de promenerade hem. Det var riktigt varmt i solen. Idag har Åsa även skrivit under uppsägningen och imorgon så ska Åsa och Moa åka till Åsas jobb för att lämna tillbaka datorn och passerkortet.

Inga kommentarer: