onsdag 4 maj 2011

Vecka 18, onsdag

Tiden går rätt fort eller så är det bara vi som är väldigt dåliga på att uppdatera bloggen.
Onsdagen den 20 april så begav vi oss upp till Långsele. Vi stannade till, 1 timme, hos Lena och Leo för lunch paus samt att vi skulle ta med oss en datorskärm upp till Börje. Vi tog även en liten paus i Sundsvall. Vi kom fram till Långsele vid kl 18:30. Moa hade tur och fick sitt först påsk ägg någonsin. Det var kläder och en "mobil" i det.

På Skärtorsdagen, 21 april, så fick Moa prova ägg för första gången. Hon åt nästan upp hela vitan på ett ägg efter frukostgröten. Senare på dagen så kom Moas morfars mor, Ester, och Einar förbi och åt lunch med oss. Då fick Moa även prova färska jordgubbar för första gången. Det tyckte hon verkligen om (hon har fått jordgubbar nästan varje dag fram tills nu). Moa har även upptäckt att ficklampor är spännande.






På Långfredagen så tog vi en promenad och hälsade på hos Ester och Einar.





På Påskafton, 23 april, så var det soligt och varmt. Vi var en vända till Sollefteå och tittade lite. Vi passade även på att leka lite med Moa på lekplatsen.


På söndagen så begav vi oss hemåt vid kl 09:30. När vi kom hem så blev vi bjudna på middag hos Eva. På måndagen, Annandag påsk, så bjöd Eva oss på sill lunch. Efter det så gick vi en promenad runt Lötsjön, stannade till vid lekplatsen och avslutade med fika vid Gröna Stugan.


På onsdagen, 27 april, så var Åsa och Moa i sällskap med Eva till Babyland i Bromma för att köpa parasoll till vagnen. Åsa hade kollat upp på nätet dagen innan att de hade parasoll hemma. Innan de begav sig hemåt så var de till Bromma Blocks och tittade lite samt köpte lite mer kläder till Moa. Eva åt middag tillsammans med Åsa och Moa eftersom Andreas var till Södertälje på kvällen och tränade bågskytte.
På torsdagen så var Åsa och Moa till öppna förskolan, Junibacken. När de kom dit så visade det sig att det var fotografering den dagen så de passade på att fotografera Moa.
Efter sångstunden och fikat så promenerade Åsa och Moa runt Råstasjön tillsammans med Sars och Charlie. På vägen hem så gick Åsa och Moa förbi de blommande Magnolia träden på kyrkogården.
På fredagen, 29 april, så var Åsa och Moa samt Eva till PrisXtra och köpte lite varor till kvällens middag. Efter det så var de till lekplatsen och gungade lite med Moa innan det var dags för fika. Efter fikat så var det dags att börja på potatis gratängen till middag samt Moas gratäng med potatis, morot, palsternacka och köttfärs. Det var första försöket på den här gratängen till Moa. Hon tyckte verkligen om den så den kommer vi nog göra fler gånger.

På lördagen så var vi in till stan. Först så började vi med lunch på Taco Bar och efter det så var vi till Stockholms Dykcenter och bokade tid för Andreas på Advanced kurs i början av juli.
Efter det så var vi till Kungsträdgården där det var det Japanska firandet av körsbärsblommans dag.
På söndagen så städade Åsa och satte upp mörka gardiner i sovrummet, för att göra det lite mörkare så att Moa sover längre. Under tiden så tog Andreas en promenad med Moa runt Lötsjön.

På måndagen, 2 maj, så var Åsa och Moa i sällskap med Eva till Kista och KidsCourt för att vara med på Monday Morning. Fick information om solskyddsfaktor, ska endast använda solskyddskräm med fysikaliskt solfilter. Tänkte inte mycket på solskydd i måndags eftersom det var mulet och halglade samt regnade om vart annat. På måndag vid kl 16 så var Åsa och Andreas till Erik Olsson och skrev på förhandsavtalet på lägenheten i Ursvik. Under tiden så var Moa hemma med Eva. Igår så var det grått och trist hela dagen så då passade Åsa och Moa på att hålla sig inne. Andreas jobbade på som vanligt.

Inga kommentarer: