måndag 23 maj 2011

Vecka 21, måndag

Torsdagen den 5 maj var Åsa och Moa till öppna förskolan, Junibacken. Det var en mulen dag med efter öppna förskolan så tog de ändå en promenad till Åhléns i Sundbyberg. På fredagen så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till Sundbyberg. Passade på att ta en fika på Café e-strad. Vi blev som vanligt bjudna på middag hos Eva. På kvällen så trimmade Åsa och Andreas håret på Moa. Det hade blivit väldigt tovigt och slitet så vi trimmade ner det till 2,7 cm. Nu ser det mycket bättre ut.
På lördagen, 7 maj, så var Andreas och tävlade i Södertälje. Åsa gav Moa Bregott för första gången för att se om Moas mjölkproteinallergi hade växt bort. Moa åt även en hel grillkorv, Scan Grillare skinnfri. Tog även en promenad till Gröna Stugan. Passade på att gunga på vägen hem. På söndagen så tävlade Andreas i Rejmyre. Åsa och Moa var tillsammans med Eva till Ursvik på Ursviksdagen. Det var riktigt soligt och fint. Moa har ännu inte reagerat på Bregott så vi tror att mjölkproteinallergin har växt bort. På måndagen, 9 maj, så kom Börje och Marie in en snabbis och hälsade på, på deras väg söder ut. Åsa, Moa och Eva tog promenad både före och efter besöket. Andreas var som vanligt på jobbet. På tisdagen så var det fint väder. Åsa och Moa följde med Eva till KS och sedan så tog de bussen till Kungsholmen där de passade på att äta lunch på Mälarpaviljongen. Sedan så blev det promenad in till stan och därefter fika och blöjbyte på NK. På onsdagen, 11 maj, så var Åsa och Moa till Solna en vända för att inskaffa klädnypor. På kvällen så var Åsa till Bishops Arms med Mammamaffian. På torsdagen så var Åsa och Moa till öppna förskolan. På fredagen så var Åsa och Moa i sällskap med Eva till Babyland i Bromma, där Åsa köpte parasoll till vagnen, och där efter till Bromma Blocks. På kvällen så åkte vi till Andreas föräldrar där vi blev bjudna på middag.
På lördagen, 14 maj, så fick vi gå upp tidigt eftersom Andreas skulle till Gävle och tävla. Åsa och Moa passade på att hälsa på hos Lena, Johan och Leo medan Andreas tävlade. På kvällen så blev det grillat till middag innan det vad dags för oss att åka hemåt igen.
På måndagen så regnade det men Åsa och Moa var ändå en vända till affären. Tyvärr så vill inte Moa sitta i vagnen när vi använder regnskyddet.
På tisdagen den 17 maj så var Åsa och Moa till Råsundas öppna förskola för första gången. Det är roligt att se hur Moa reagerar på nya platser och barn. Moa tyckte nog att rutschkanan de hade var roligast. När de var på väg hem från förskolan så ösregnade det.
På onsdagen så tog Åsa, Moa och Eva en promenad via Lötsjön till Sundbyberg. På vägen så såg de 4 gås ungar. De passade även på att känna på granarna samt fika lite och studera fåglar.

På torsdagen, 19 maj, så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till Akalla gård med öppna förskolan. Tyvärr så regnande det en hel del när vi kom dit så vi var lite våta. Men senare på dagen så tittade solen fram. Moa passade på att smaka på en maskros.

Vi tittade lite på fåren, åt korv och gungade. På vägen hem så stannade vi till vid lekparken så Moa fick åka rutschkana.



På fredagen, 20 maj, så var vi en vända till Solna. Passade även på att stanna till vid lekplatsen så Moa fick gunga lite. På kvällen så bjöd Eva oss på middag.
På lördagen och söndagen så tävlade Andreas. På lördagen kom han på 1:a plats och på söndagen kom han på 3:e plats. På lördagen så var Åsa, Moa och Eva till Lötsjön och matade fåglarna. På vägen hem så var de till lekplatsen och gungade.


På söndagen så var Åsa, Moa och Eva till förskolan och lånade deras gungor.
På måndagen så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till lekparken och gungade i ca 1 timme och 40 minuter. Gunga är roligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va många härliga bilder på Moa när hon undersöker saker och ting ute i naturen,
om det går att äta eller om det sticks,gunga tycker hon tydligen om hon lyser som solen.Marie