söndag 6 november 2011

Vecka 44, söndag

Den här veckan har gått rätt fort. Andreas har jobbat på som vanligt. Han har haft rätt körigt den här veckan.
I tisdags, 1 november, så var Moa hemma med Åsa. Det blev tyvärr inget firande av Moas 19 månaders dag.
På onsdagen så var Moa på förskolan. Hon möttes av 2 häxor när hon kom dit. På kvällen så åkte hela familjen till IKEA. Vi började alla med köttbullar innan vi tittade på leksaker och möbler på barnavdelningen. Vi köpte bl.a. stolen Poäng till Moa samt en skyddsbräda till sängen som gör att hon inte kan ramla ur sängen.
I torsdags efter att Åsa lämnat Moa på förskolan så passade hon på att laga en leksak och ett par byxor. Efter det så monterade hon skyddsbrädan på sängen samt monterade ihop stolen. Så nu får Moa sova i sin egen säng igen.
Moa på väg till Milot (förskolan).
Ser något spännande.
På fredagen, 4 november, så passade Åsa på att sätta namnlappar på alla Moas kläder som saknade lappar. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva.
På lördagen så åkte vi in till stan och åt lunch på MAX. Moa åt lite stripes men slängde det mesta av maten omkring sig. Vid kl 12 så träffade vi Håkan och Erika vid Rådhusets t-banestation. Tog en promenad mot Rålambshovsparken och sedan vidare mot Fridhemsplan. Vi slutade promenaden med fika på Thelins konditori. Moa sov hela promenaden i vagnen. Vi kom fram till att det var ca 4 månader sedan vi träffades sist.
Håkan & Erika
 På kvällen vid middagen så busade Andreas med Moa.
Idag har vi varit till Willys och handlat lite. Passade även på att köpa ett par nya skor till Moa. Än så länge så har hon inte lyckats sparka av dem. Idag fyller Tiina år. Stort GRATTIS på födelsedagen Tiina.

Inga kommentarer: