tisdag 22 november 2011

Vecka 47, tisdag

Onsdagen den 16 november så var Andreas hemma med Moa medan Åsa hade sin andra dag på Boliden. På eftermiddagen var vi till Moas förskola för uppföljningssamtal om hur vi tycker det har gått sedan vi skolade in Moa. Under tiden så var Eva hemma med Moa. På torsdagen så var Moa frisk nog för att gå tillbaka till förskolan. På fredagen så blev vi bjudna på middag hos Eva. Moa hade namnsdag på fredagen. Grattis på Moa dagen.
På lördagen, 19 november, så var hela familjen och tittade på Toys R Us. Undersökte lite vad Moa verkar tycka är roligt. Vi åt lunch på Pizza Hut. Moa åt spagetti och köttfärssås och sedan så fick hon lite glass efter maten. På söndagen så var vi till Coop Forum och veckohandlade. Andreas och Moa var lite hängiga så de sov efter lunchen medan Åsa lagade 3 olika maträtter inför den kommande veckan. På måndagen så begav vi oss alla till jobb och förskola.
Idag, 22 november, fick Andreas veta när han hämtade Moa på förskolan att hon har fått ögoninflammation och inte är välkommen tillbaka förrän hon är frisk. Det visar sig vara väldigt smittsamt, men om man inte jobbar med livsmedel eller människor så behöver man inte vara hemma från jobbet.

Inga kommentarer: