fredag 30 mars 2012

Vecka 13, fredag

Under vecka 11 så flöt nästan allt på som vanligt. På tisdagen, 13 mars, så var Andreas till Milot på utvecklingssamtal om Moa. Visar sig att de även där tycker att hon är ett litet busfrö. På fredagen, 16 mars, så ringde förskolan till Andreas och berättade att Moa fått ögoninflammation.
På lördagen så promenerade vi med Moa i vagnen ner till PrisXtra där vi passade på att handla inför den kommande veckan. På söndagen, 18 mars, så var vi upp till visningslägenheten i Ursvik där vi tittade och mätte lite. Efter det så tog vi bussen till Gröna Stugan där vi passade på att fika i vårsolen.
Under vecka 12 så hade Åsa utbildning på jobbet i ett nytt datasystem och Andreas jobbade på. Så var Moa hemma med ögoninflammation tillsammans med Eva. Eva, tack så mycket för hjälpen.
På lördagen, 24 mars, så var Åsa på silver kurs. Hon fick prova på att göra en orkidé i silver. Under tiden så var Andreas och Moa ut och hälsade på Andreas föräldrar. På kvällen på åkte Andreas och Moa in till Kungsholmen där de mötte upp Åsa. Hela familjen var sedan till Olearys och åt middag.
I söndags så vaknade vi ovanligt sent. Med omställning till sommartid så vaknade vi ca 08:30. Innan lunch så var vi en vända till Maxi. Sedan så blev det våfflor till lunch. På eftermiddagen så var Åsa och Moa i sällskap med Eva ut och lekte.
Den här veckan så har Moa varit på förskolan medan Andreas och Åsa har jobbat. Andreas har under veckan köpt lite presenter till på söndag. I onsdags, 28 mars, så fyllde Andreas pappa år. Grattis Davy.
Idag så blev vi bjudna på middag hos Eva. Moa sover och nu så är det dags för resten av familjen att lägga sig. Det är en hel del planerat inför morgondagen.

Inga kommentarer: