onsdag 4 april 2012

Vecka 14, onsdag

I lördags, 31 mars, så åkte vi in till stan och Barnskospecialisten för att tittade på skor till Moa. Åsa hade fått mail om att de hade extrapris på skor, men tyvärr så var det nog väldigt många som fått samma erbjudande eftersom de inte hade några skor till bra pris kvar. 

Efter det så var det lunch dags. Vi begav oss till Kungshallen och TacoBar. Moa fick en Kids meny medan Åsa och Andreas passade på att använda ett erbjudande, från appen Rabble, om 2 för priset av 1. Eftersom vi var hembjudna till Andreas föräldrar så promenerade vi mot Slussen för att ta Saltsjöbanan ut mot Fisksätra. På vägen till Slussen så somnade Moa. Hos Andreas föräldrar så blev vi bjudna på middag och sedan tårta. Moa fick 2 bitar tårta som hon mumsade på. Det blev en sen kväll för Moa för hon somnade inte förrän vi kom hem.
På söndagen så gick vi en vända till Willys där vi passade på att köpa 2 par skor till Moa. Willys har faktiskt ett bra utbud av skor till barn.
På eftermiddagen så kom Eva över för att gratulera Moa på födelsedagen. Vi åt lite tårta samt öppnade paket. Efter det andra paketet så ville inte Moa öppna fler. Hon ville leka med sitt stora golvpussel. Lite senare på eftermiddagen så gav hon sig på det största paketet som innehöll ett målar staffli. När hon såg vad det var så ville hon börja måla på en gång men Andreas var tvungen att monter ihop staffliet först. Stort GRATTIS Moa på 2-års dagen. Vad tiden går fort.
Hittills den här veckan så har Moa varit på förskolan medan Andreas och Åsa har jobbat. På måndag morgon så var Åsa till tandläkaren. De kan verkligen ta betalt för den kvart de använda för undersökning. Igår var Andreas och Åsa till Erik Olsson och skrev på upplåtelseavtalet på lägenheten. Nu ska vi bara invänta det påskrivna avtalet innan det är dags att betala handpenningen.
Idag så fick Moa se sin första brandbil på nära håll. Den stod alldeles utanför vår port ett tag. Det verkade vara falskt larm. Sedan så har vi packat inför resan mot norrland imorgon efter att Åsa har varit på KS på läkarbesök.

Vi önskar dig en riktigt Glad Påsk.


Inga kommentarer: