måndag 21 maj 2012

Sommaren är på gång (vecka 21, måndag )

Förra veckan gick rätt fort. Åsa jobbade hela veckan, även torsdag, Kristi Himmelfärd, och fredag men bara fram till lunch. Moa och Andreas var hemma tillsammans på torsdagen. De passade på att vara ute och gunga samt åka rutschkana.
På torsdagen efter att Åsa kommit hem så var hon ut med Moa och lekte lite. På fredagen så hämtade Åsa Moa på förskolan. Eftersom Eva var bort rest så ordnade vi middag hemma på egen hand.
I lördags, 19 maj, så begav vi oss rätt tidigt iväg med buss mot Haga Parken och Fjärilsmuseet. Det blev 3 olika bussar för att ta oss dit men eftersom Moa älskar att åka buss så blev det en rolig resa. Väl där så var Moa först lite rädd men efter ett tag så tyckte hon det var roligt. Det roligaste var att springa mellan de olika rummen som har rumsavdelare av "klippt" plast draperi.















Sedan så köpte vi lunch på caféet i Fjärilshuset men vi passade på att sitta ute i det fina vädret. Moa fick pannkakor och vi andra åt köttbullar. Efter lunchen så tittade vi lite mer på fjärilarna innan vi satte Moa i vagnen och begav oss mot bussen och hemåt. Moa somnade på buss 515. Vi hoppade av vid Sundbybergs idrottsplats och promenerade sista biten hem.
Igår så var vi på förmiddagen ut och gungade samt åkte rutschkana. Efter lunch vilan så åkte vi ner till PrisXtra och veckohandlade. När vi kom hem så flyttade hela familjen ut på balkongen där vi intog eftermiddags fika. På kvällen så hade Eva kommit hem så hon kom över och hälsade på.



Inga kommentarer: