torsdag 31 maj 2012

Vecka 22, torsdag

Förra veckan så var Moa på förskolan medan Andreas och Åsa jobbade.
På tisdagen, 22 maj, så passade Åsa på att besöka Apoteket för allergikollen. Åsa fick veta att hon inte är allergisk mot katt, hund, björk, olivpollen, gråbo, väggört, timotej, kvalster, kackerlacka eller mögel. Men eftersom hennes ögon kliar och näsan rinner så kan hon reagera mot någon annan pollen art som de inte testar.
På onsdag kvällen så var Åsa till Rosendals trädgård för kubbspel och middag med jobbet. Middagen var bla komponerad av nyskördad sallad och närproducerade ostar. Det var godare än det ser ut.

På torsdag eftermiddag, 24 maj, så var vi till Moas förskola för Förskolans Dag. Förskolan har länge arbetat runt boken ”Petter och hans fyra getter” så nu fick vi bla höra en sång om getter som barnen och fröknarna sjöng.

På fredagkväll så blev vi bjudna på middag hos Eva.
På lördagen så tävlade Andreas i Uppsala. Under tiden så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till Solna där Åsa var på synundersökning. Åsa har turen att få prova en ny sorts linser gratis via Smartson. Det visade sig att Åsas syn har förbättrats med 0,5 per öga. Det blev lunch och matinköp till middagen innan vi begav oss hemåt.
Senare på eftermiddagen efter fikapaus på balkongen så var Åsa och Moa samt Eva ut och lekte.
Andreas hade en bra dag och slutade på 1:a plats. Grattis.

På söndagen, 27 maj, så tävlade Andreas i Uppsala. Åsa, Moa och Eva passade på eftermiddagen på att besöka det ny öppnade Hornbach. Åsa trodde att Moa skulle tycka det var roligt att titta på fiskarna, men Moa tyckte inte de var så roliga. På vägen hem så lekte vi vid lekplatsen.

Sista biten hem så gick vi via garaget. Insåg då att Moa nog har sätt filmen Bilar lite för mycket. Hon stannade till framför de flesta av bilarna, satte sig på huk och sa "Hej bilen". Sedan så såg det ut som hon väntade på att bilen skulle svara. På söndagen så var det väldigt varmt i solen och det påverkade Andreas resultat i tävlingen. Han slutade på 4:e plats. Grattis i efterskott till alla Mammor på mors dag.

Den här veckan har Moa varit på förskolan medan Andreas och Åsa har jobbat.
I måndags så var Andreas på lägenhetsbesiktning på Ursvikshöjden. Det var en hel del fel som vi nu hoppas på ska bli fixade tills vi ska flytta in.
Igår, 30 maj, var Andreas och Moa på återbesök hos ortopeden för att prata om Moas fötter. Åsa var med via telefon. Det var ett väldigt kort besök. Ortopeden bekräftade mest att han skulle ordna en remiss för operation på Astrid Lindgrens så snart som möjligt men antagligen inte tidigare än i september. Han berättade att Moa efter operationen skulle bli gipsad på ett sådant sätt så hon kan gå och leka som vanligt. Imorgon så är förskolan stängd så då kommer Moa vara hemma med Eva under dagen.

Inga kommentarer: