lördag 10 november 2012

Spökfest

Den 1 november så var det spökfest på förskolan, så Moa hade sina Bu kläder på sig.
På fredagen så var Eva snäll och kom över till oss och gjorde middag eftersom Andreas inte kände sig så pigg.
På lördagen, 3 november, så var Åsa och Moa till Solna där Eva lite senare mötte upp. Moa fick leka på lekplatsen i Solna Centrum. Gäller att utnyttja alla möjligheter för lek nu när Moa inte kan springa ute. På söndagen var vi till City Gross och veckohandlade.
I onsdags, 7 november, så var Åsa till kirurgen och tog bort sin lipom i nacken. Kirurgen sa att den var så liten så Åsa borde låta den vara kvar men Åsa insisterade på att ta bort den eftersom den gjorde ont. Efter ca 40 minuter och 2 lokalbedövningar så var den borta. Nu ska Åsa vänta 1 vecka innan stygnen ska tas bort.
I torsdags så var Åsa till KS för diabeteskontroll. Under tiden så begav sig Andreas och Moa till Ortopeden för att ta av Moas gamla gips. När Åsa kom till Ortopeden så hade de fått av gipset på ena benet. Efter lite mer sågande så fick de även av gipset på det andra benet. Det visade sig att den första veckans gips hade gjort stor nytta på Moas tidigare tågång. Sedan så var det dags för det nya gipset. Den här gången så gick det mycket fortare att gipsa. Moa fick lila gips den här gången.
Moas gipsade ben. Hon ligger på magen på bilden.
Efter gipsningen var klar så åkte Åsa till jobbet och Andreas körde Moa till förskolan innan han åkte till jobbet.
Igår, 9 november, så blev vi bjudna på middag hos Eva. När vi skulle hem så var det så lång väntan på bussen så vi promenerade hem.
Idag har vi varit till Willys och handlat lite. När vi kom hem så var Andreas föräldrar här med vinterndäcken till bilen. De hade även med sig glasstårta som vi passade på att njuta av.
I morgon så är det farsdag. Grattis till alla pappor.

Inga kommentarer: