söndag 16 december 2012

3:e advent

Även den här veckan har gått fort. På måndag morgonen så kände större delen av familjen sig hängigare. Kan bero på att vi vistats i en kall lägenhet en hel helg. Vi åkte ändå som vanligt till jobb och förskola.

På tisdagen, 11 december, så var Andreas och Moa till Astrid Lindgrens där de tog av Moas gips. Efter det så fick de åka till teamolmed för att få samt justera Moas skenor, ortoser. Moa har nu ett par ortoser för dagen och ett par för natten.
Moa leker hos teamolmed
Moa visade på onsdagen stolt upp sina lila ortoser med stjärnor på förskolan. På onsdag kväll så kom en kille från Hökerum över och tittade på de fel vi hittat i lägenheten. Nu håller vi tummarna för att få felen åtgärdade i början av nästa år.

I torsdags, 13 december, så gick vi på morgonen till förskolan där Moa och de andra barnen samt fröknarna Lussade för oss med sång.
Tärnan Moa

Sedan på fick vi lussekatter och pepparkakor. Moa tycker om sin långa vita klänning.

På fredagen så var Andreas på julmiddag med jobbet. Under tiden så kom Eva över och först hämtade hon Moa och sedan så lagade hon middag.

Igår så var vi vill Andreas föräldrar där vi bjöds på våfflor, tacos, äppelpaj och glass.
Våfflor är gott
Moa somnade i bilen på vägen hem och sov till 07:45 i morse.

Idag, 16 december, så här vi varit till Kista. Vi började med lunch på Lewinskys. Efter det så hoppades vi på att Moa ville sova lite i vagnen, men det ville hon inte. Hon höll sig vaken utan problem till filmen, Molly och julmonstret, började kl 14:40. Innan dess så hade vi även hunnit köpa lite godis till Moa. Moas första smågodis köpt till henne.
Moa verkade tycka om filmen. Hon blev lite rädd för monstret men när hon förstod att monstret var snällt så blev det bra.
Idag har vi även tänt det 3:e ljuset och öppnat den 16:e luckan.

Önskar dig en trevlig 3:e advent.


Inga kommentarer: