måndag 24 december 2012

4:e advent


Tiden bara springer iväg. Det är redan julafton men innan vi börjar firandet så är det dags att sova lite.
Även den här veckan har gått fort.
I fredags så fick Moa en förskotts julklapp från morfar. Vi kom fram till att det skulle bli tungt att köra barnvagnen till Eva, och bussarna lyser med sin frånvaro, så vi tog fram pulkan. Moa blev överlycklig och ville åka på en gång. Hon tyckte det var jätte kul.
Igår passade vi på att städa lite. På eftermiddagen så åkte vi till Kista där vi julshoppade det sista samt passade på att se The Hobbit.
Under tiden så var Eva med Moa. De började med 2 timmars lek ute i snön innan det var dags för middag. Efter The Hobbit så var vi in till Jensen's Bøfhus och åt middag innan vi åkte hem.

Idag har vi handlat lite, eller rätt mycket, på Maxi. Moa tycker det är kul att handla. På kvällen så bjöd vi Eva på födelsedags middag. Grattis Eva i efterskott. Ikväll sedan Moa somnade så har vi kämpat med att bli klar med köket vi planerat till Moa. Tyvärr så kan vi inte göra klart det förrän i morgon eftersom fallskyddet måste monteras. Men det ser ut att bli bra. Bilder kommer sen. Hoppas bara att Moa kommer tycka om köket.

Inga kommentarer: