onsdag 27 mars 2013

Glad Påsk!

I måndags förra veckan, 18 mars, så fick vi på kvällen besök av en tjej från Ikano och en kille från Ikea. De ville veta vad vi tycker om inredningen och vad som borde förbättras. Som tack för besväret så fick vi ett presentkort på Ikea.
 
I torsdags, 21 mars, så var vi på golvmöte hos Ikano tillsammans med en representant från styrelsen samt en kille från Hökerum. Eftersom jag fick springa runt och se efter så att inte Moa rev hela Ikanos kontor så vet jag inte mycket om vad som sades. Andreas återkommer senare med en rapport.
Efter mötet så passade vi på att äta middag hos O'learys i Sumpan. Moa blev förtjust när hon blev serverad popcorn. Hon ville inte ha någon mat för hon tyckte att det räckte alldeles utmärkt med popcorn.

I fredags så åt vi middag tillsammans med Eva hos oss pga att det var en tjej som sade att hon var intresserad av att komma och titta på våra huvudgavlar vi satt ut på Blocket. Tyvärr så kom hon aldrig förbi.

I lördags, 23 mars, så fick Moa bestämma vad vi skulle hitta på. Hon ville åka buss. Så vi tog bussen till Lötsjön där vi matade fåglarna samt passade på att fika lite hos Gröna Stugan. Sedan så promenerade vi till Sumpan där vi passade på att handla lite innan vi tog bussen hem igen.

Den här veckan har gått fort. Kan bero på att det är en kort vecka eftersom det är påsk i helgen. Måndagen firade vi med våfflor eftersom det var Våffeldagen.

I morgon så fyller Andreas pappa år. Stort GRATTIS Davy på födelsedagen.

Vi vill även passa på att med Moas påsk kreationer önska dig en riktigt Glad Påsk. 
 
 
//Åsa
 

Inga kommentarer: