söndag 7 april 2013

Vecka 14, lördag

Den 28 mars, skärtorsdagen, så hade vi tagit ledigt från jobb och förskola för att åka upp till Långsele. Vi kom iväg lite efter kl 9. Vi stannade på Hakke gård och åt lunch. Sedan så gjorde vi även ett stopp i Birsta. På Bävervägen så fick vi stanna till en kort stund pga att det var renar på vägen som inte ville flytta på sig. Tillslut så kom vi fram till Börje och Marie i Långsele, efter 49 mil. Moa var då väldigt less på att sitta i bilen.
Vi åt middag och sedan så gick vi till lekplatsen vid förskolan och lekte lite.

På Långfredagen så åkte vi upp på Hallstaberget där Börje bjöd oss på lunch buffé på Hotel Hallstaberget.

Vi hade utsikt över hela Sollefteå och lite till.

På eftermiddagen så var Åsa och Moa tillsammans med Börje över och hälsade på hos Ester och Einar. Eftersom Moa inte hade sovit någon lunch så somnade hon i Åsas famn. Vi var ute och åkte pulka med Moa nästan varje dag under påskledigheten.


På lördagen så hade vi påsklunch på Skolgatan tillsammans med Ester och Einar.


Passade på att njuta i solen.
 
Det blev även lite snacks innan sänggående.
 
På söndagen så var vi till lekparken och lekte.







I måndags, 1 april, så var det Moas födelsedag. GRATTIS Moa. Det firades med 3 ljus i smörgåsen vid frukosten och sedan ljus i glasstårtan senare på dagen.

Moa fick en hel del kläder samt en doktorsväska.


Vi var även ute och lekte lite.
 
I tisdags så åkte vi söder ut mot Sundbyberg igen. Lunch intogs på Frasses i Hudiksvall.

När vi hade kommit hem så kom Eva över med middag samt en prinsessklänning till Moa. Moa har tagit på sig prinsessklänningen några gånger under veckan och satt igång radion för att få musik att dansa till. Varje gång Moa tar på sig en klänning så vill hon dansa.

I torsdags, 4 april, så var Åsa med Moa till BVC för 3-års kontroll. Sköterskan på BVC förklarade att undersökningen är så kort för 3-åringar eftersom de flesta barn då är väldigt blyga. Moa fick väga sig och sedan så mättes längden. Moa väger nu 15 kg och är 96 cm lång. Sedan så visade sköterskan en bild åt gången och Moa fick berätta vad som var på bilden samt vad man använder föremålet till. Moa klarade det utan problem.

Igår så blev vi på kvällen bjudna på middag hos Eva. Det tycker Moa om för då får hon nästan alltid åka buss.
Idag har vi varit till PrisXtra och handlat lite samt varit till aktivitetsparken och lekt. Moa hoppade i vattenpölarna så det rann vatten ur gummistövlarna när vi tog av dem.

Inga kommentarer: