fredag 26 juli 2013

Värmen har återkommit

Den 20 juli så åkte vi vid kl 10 mot Överjärva Gård. Vi tänkte att Moa skulle få rida en tur. När vi kom dit så visade det sig att stallet och caféet har sommar stängt. Vi passade på att äta vår medhavda lunch innan vi gick till Ulriksdals station där vi tog pendeln in till stan. Andreas skulle möta upp Peter för lite födelsedags öl. Jag och Moa besökte BR och sedan så åt vi glass innan det blev inköp av vattenkanna hos Indiska. Efter det så tog vi T-banan hem.
Vi hjälptes sedan åt att vattna blommorna på uteplatsen.

I söndags så var vi en vända till PrisXtra. Till Moas förtjusning så åkte vi buss. På eftermiddagen så kom Eva och hälsade på.

I måndags, 22 juli, så fick vi gå upp tidigt. Taxin kom och hämtade oss vid kl 6 för att köra oss till Viking terminalen. Det blev nästan 1 timmes väntan innan vi fick gå ombord.
Under färdens gång så var det rätt kallt och blåsigt på däck.


Vi kom tillbaka på tisdagmorgon vid kl 06:30. Hela familjen var rätt trött så vi tog oss hem och spenderade större delen av dagen i soffan.

I onsdags, 24 juli, så kom Andreas föräldrar förbi just innan vi var på väg till Astrid Lindgrens för återbesök för Moas fötter. Läkaren sa att Moa borde fortsätta med skenor och sjukgymnastik ett tag till. Efter sjukhusbesöket så tog vi bussen till stan för att gå och se Dumma mig 2 på Filmstaden Sergel.
Tror inte att Moa tyckte att andra delen var lika bra som den första för en bit in i filmen så sa hon: -Jag vill åka hem.

Idag så har Andreas varit och tränat. Under tiden så var jag och Moa till lekparken.

Sedan när Andreas kom hem så åkte vi och handlade. Det var en del saker som saknades.

//Åsa
 

Inga kommentarer: