måndag 16 juni 2014

Lek, ridning och bowling

I tisdags, 10 juni, så var Andreas och Moa till BVC för att kontrollera Moas hörsel. Det visar sig att hon hör allt och inte har några problem med hörseln. Andreas fick bekräftat att de flesta barn har ett selektivt hörande.
 
I fredags så hämtade Andreas Moa tidigare än vanligt från förskolan eftersom Andreas skulle på jobb event med gokart och middag. Moa skjutsades till Eva där hon lekte tills jag kom och det var dags för middag. Vi hann även gå till "mormors lekpark" som Moa säger.
 
En trött Andreas tog sig upp på lördagmorgon för att bege sig ut i skogen för bågskyttetävling. Jag och Moa tog det lugnt hemma till eftermiddagen då Eva kom över på besök. Vi gick till lekparken och var där omkring 2 timmar. Även fast Andreas var trött och lite sliten så kom han på första plats i lördagens tävling.
 
Igår gick vi till Över Järvagård. Måste kolla hur långt det egentligen är att gå dit. Det är en rätt lagom promenad som även Moa klarar av. Kan bero på att hon vet att hon ska få rida när vi kommer fram. Igår var det kö och en rätt otålig Moa fick finna sig i att vänta.
 
Efter ridturen så passade vi på att äta lite lunch innan vi gick till bussen. Det räcker med lång promenad åt ena hållet, man ska inte överdriva.
 
Idag så köpte jag ett stort bowling spel, på rean, på vägen hem. Det ville Moa prova på en gång men hon fick vänta tills efter middagen. Hon tyckte det var jätte roligt.


 

 
//Åsa 
 
 

Inga kommentarer: