söndag 8 juni 2014

Nationaldagsfirande på Golfängarna

Även den här veckan gick fort. I tisdags, 3 juni, så var det sommaravslutning på förskolan. Det var planerat pick nick men eftersom det började regna så blev det medhavd fika inne istället. Det finns inga bilder eftersom det är fotoförbud på förskolan.

I torsdags så var vi på kvällen till IKEA. Vi åkte dit för att jag skulle köpa saker till garderoben för att till slut få ordning men det visade att de hade slut på den viktigaste delen. Vi köpte istället ett parasoll och en parasollfot på 41 kg. Vi passade även på satt äta middag på IKEA.

I fredags så var det Sveriges nationaldag. Den firade vi med många andra på Golfängarna i Sundbyberg. Det var 10 års jubileum för nationaldagsfirandet i Sundbyberg. Yohio spelade lite efter kl 17 men då hade vi redan promenerat hem till Eva. Vi hann med att höra lite av Sundbybergs musikskola, Mora Träsk, Hep Stars samt nationalsången.

Pick nick i gröngräset

Moa provar gratis karusellen

Moa åker Larven.





Hos Eva så blev vi bjudna på middag. Efter middagen så passade Moa på att plaska i badkaret. Vi mutade henne med glass för att hon skulle komma upp.


Igår, 7 juni, så var vi in till stan där vi besökte Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Efter att vi gått igenom alla matalternativen så hittade vi alla något vi ville prova. Moa åt rätt snabbt eftersom vi lovat att vi skulle gå till fontänen så fort vi ätit klart. Vid fontänen så hittade vi även Buddies som är en glasstillverkare från Hawaii. Jag tycker att glassen var jätte god. Andreas var inte för förtjust och Moa sa först att det var jätte gott men sprang rätt fort till fontänen och blötte ner sig istället.

Efter det så var det dags att åka hem med en blöt Moa. När vi kom hem så fyllde vi upp badbaljan med varmvatten så Moa fick plaska på baksidan.

Idag har vi monterat ihop parasollen. Vi har även varit till affären och handlat inför den kommande veckan.

Nu till veckan så ska Moa till BVC och kolla hörseln och jag ska till sjukgymnasten för att få lite övningar för att få ordning på axeln.

//Åsa



Inga kommentarer: