söndag 12 april 2009

Vecka 15

Denna här veckan har haft 3 arbetsdagar som försvann fort. Onsdag kväll var vi och kolla på Jeff Dunham, det var roligt och mycket folk, föreställningen pågick i 2,5h.
Torsdagen gick åt för att packa allt vi skulle ha med oss, Som tur var så bjöd Åsas mamma på middag, så vi slapp tänka på det. Fredag var bara vänta tills planet skulle gå, Åsa hittade en Salming bikini i rätt färg som hon köpte på SkyCity, Planet som blev en kvart försenat var bara halv fullt, vi sov inte så mycket ombord, max 1-2h, och restiden var 10h, vi var rätt trötta när vi landade 7.02 lokal tid (5h före Sverige).


Efter vi kom till hotellet slängde av oss bagaget smörjde in oss begav sedan nere till stranden, vi intog middag på en lite restaurang vid stranden, gick till sängs redan vid 22 vi var jätte trötta. Och vi har inte gift oss vi är bara på en välförtjänt semester. Idag har vi bara slappat vid polen och sedan på stranden. Vi har blivit lite lätt rödbrända. Vi har kommit in i Thailands rytmen och äter sen lunch och middag. :o) Klockan närmar sig 20:00 och det börjar bli dag att hitta ett middag ställe.
Det finns en hel del djur här, vi har hittills sett Geckoödlor, grodda, tusenfoting, snigel, och vi har någon typ av insekter på rummet som vi inte vet vad det är

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att Ni få en skön semester.
Kram
pappa & Marie

Anonym sa...

Hoppas att ni har en trevlig semester.
Se ni nånting från protesterna för vi se så mycket här på TV?
Greetz
E.

Anonym sa...

Bra att ni dementerat våra frågor! Ha en underbar semester och ta hand om er. Kram Ann :-)