måndag 9 november 2009

Vecka 46, måndag

Förra veckan var i stort det som vanligt. I onsdags var vi på återbesök hos SMVC. Hade hoppats på att få reda på hur det gick med alla blodprover som togs tidigare men tyvärr så hade de problem med datorerna så de kunde inte se resultatet eller skriva ut recept.
I lördags morse var vi till St Eriks ögonsjukhus för det var åter igen dags för ögonfotografering för Åsa. Passade även på att spendera presentkort på H&M. Var även till Kungsholmens Choklad & Caffeé där vi drack varm choklad samt köpte lite chokladtryffel. Sedan så var det tänkt att Åsa skulle köpa en mask så hon kan snorkla i Thailand. Tyvärr så var Dykbutiken stängd pga av utbildning i Malta. Var en snabbis till NK och bytte batteri på Åsas klocka som stannade helt i fredags. På kvällen åt vi middag hos Eva tillsammans med hennes kusiner Ulla, Britt och Matz. Det blev en hel del skratt.
I söndags var vi in till NK igen. Det visade sig att det inte var batteriet som behövde bytas på klockan. Det var klockan som gett upp. Slutade med inköp av ny klocka.

1 kommentar:

La Familia sa...

Halloj Åsa o Andreas!
Stort grattis till ert lilla underverk :)

Kolla gärna in vår blogg under blogspot.

http://lafamiliainbalstatown.blogspot.com/