onsdag 5 januari 2011

Vecka 1, onsdag

På nyårsafton så åt vi middag hos Eva. Efter middagen så lade vi Moa i soffan där hon senare somnade. Hon vaknade inte av några nyårsraketer eller smällare. 12-slaget firade vi på Evas balkong med lite bubbel. Passade på att titta på alla andras fyrverkerier. På lördagen, 1 januari, så tog vi det lugnt.
I söndags så var vi till Babyland och IKEA i Barkarby. På Babyland köpte vi en Twilight Turtle, en lampa som visar stjärnbilder i taket, och sedan så passade vi på att äta lunch på IKEA. Det var VÄLDIGT mycket folk där. Moa passade på att sova lite i bärselen på Åsas mage innan vi åkte hem. I måndags, 3 januari, åkte vi in till stan. På vägen till stan så stannade T-banan vid Västra Skogen och vi blev informerade om att det var oroligheter på nästa perrong så vi skulle bli stående en liten stund. Efter ett tag så fick vi veta att en person sprungit in i tunneln längre fram. Efter det så bröt de strömmen. Efter ytterligare en stund så fick vi veta att de hade ringt efter ersättningsbussar och att all trafik mellan Kungsträdgården och Hallonbergen var inställd. Misstänker att personen som sprang in i tunneln inte kom ut levande. Efter att vi tagit bussen in till stan så åt vi lunch på Åhléns innan vi gick till banken för att sätta in Moas julklappspengar på hennes Fond konto. Sedan så begav vi oss ut till Djurgården, med spårvagnen, för att besöka Aquaria Vattenmuseum. Moa hade Åsa i bärselen på magen.

Igår så var vi ut till Värmdö och hälsade på en kamrat till Andreas. Idag har Åsa varit till Bromma Blocks och tittat lite medan Andreas och Moa var hemma. På eftermiddagen så var vi till Maxi och veckohandlade. Innan vi gick in på Maxi så ringde Åsas chef. Han bad henne ringa upp när vi kom hem. Det visade sig att Åsa just nu är övertalig och att de ännu inte har hittat någon ny plats för henne. Så tills vidare är Åsa arbetsbefriad. Idag fyller Lena 31 år. Grattis Lena.

Inga kommentarer: