måndag 17 januari 2011

Vecka 3, måndag


Den 6 januari så var det snöstorm så vi var hemma i värmen. Passade på att bada Moa.




På fredagen, 7 januari, så fick Moa prova ett par av Åsas gamla glasögon. Efter en stund så hade hon knäckt av bågen på mitten.




På eftermiddagen så var vi och och några fler och hälsade på en av mammorna i föräldragruppen och hennes som Rio.
På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen så blev vi bjudna på middag hos Andreas föräldrar. På söndagen så var vi till Maxi och storhandlade tillsammans med Eva. Moa hade tyvärr börjat bli lite hostig. Passade även på att ringa och gratulera Ann på födelsedagen. GRATTIS Ann. Under förra veckan så var Moa rätt förkyld. Som tur är så hade vi Näsfrida till hands för att hjälpa henne att tömma näsan. På onsdagen så åkte Åsa på morgonen in till SATS i stan för ett pass BodyPump. Hon tog ut sig lite väl mycket för hon har klagat en hel del på träningsvärk efter det. På torsdagen, 13 januari, så var vi hemma. Andreas var på kvällen till jobbet för information möte. I fredags morse så var Åsa till St Eriks Ögonsjukhus för ögonbottenfotografering . Som vanligt så fick Åsa droppar i ögonen som gör så att pipillern inte kan dra ihop sig.

På eftermiddagen så ringde Åsas chef och informerade om att det verkar ta lite tid att få ordning på en ny tjänst till henne. Det visade sig att Åsas personalchef hade avgått på torsdagen. På kvällen så bjöd Eva oss på Pepparbiff och Pommes Strips. I lördags så var vi in till stan och förlängde Andreas presentkort, på dyk kurs, han fick förra året av Åsa. Vi passade även på att äta lite lunch på Pizza Hut.

Igår så passade vi på att städa. Eva kom över och lekte med Moa under tiden. Idag, 17 januari, så har vi varit med Moa till öppna förskolan, Junibacken. På eftermiddagen så var vi till Maxi och veckohandlade. Idag är det 2 år sedan vi förlovade oss. Vad tiden går fort.

Inga kommentarer: