söndag 30 januari 2011

Vecka 4, söndag

I onsdags, 26 januari, gick vi med Moa till öppna förskolan i Hallonbergen och hälsa på, passade på att hämta Moas hand och fot avtryck i gips. Sedan blev det en promenad runt Lötsjön.
I torsdags så passa vi på och gå upp till Svenska kyrkans öppna förskola i Ursvik, som ligger i Pysslingens lokaler.
I fredags, 28 januari, åkte vi till Solna Centrum där vi köpte färg till Moas hand och fot avtryck samt så köpte vi en leksaksbil till Moa, senare på kväll var vi bjudna på mat hos Eva, gott som vanligt. Åsa kollade jobb mailen igen och fick då veta att hon ska träffa sin chef och personal i slutet av nästa vecka för att prata om jobbet.
På lördag morgon så kom Eva över till oss för att passa Moa medans vi skulle till Erik Olsson i stan för att försöka skriva förhandsavtal på lägenheten vi vill ha hos IKANO, när vi kom dit börja dom ge ut nr till alla som var där, man fick nr efter när man hade gjort intresse anmälan på nätet hos IKANO och vi fick nr 24, vi var lite besvikna på numret, men det vissa sig att många inte hade kommit, så vi blev par nr 7 att välja lägenhet och vi fick den vi ville ha, nu är det bara att vänta på att dom blir klara i slutet av 2012.
Idag har vi varit hemma och städat lite, Andreas har en släng av förkylning, Åsa har varit ute och gått med Moa till Lötsjön och gav fåglarna lite gammalt bröd.


Lagt in bilder på Vecka 1, onsdag


Inga kommentarer: