söndag 6 februari 2011

Vecka 5, söndag

Den här veckan har gått fort.
Åsa har gått och väntat på att få höra ifrån sin chef. I onsdags så ringde han upp henne efter att hon hade lämnat ett meddelande på mobilsvaret. Som det verkar så ska de träffas i slutet av den kommande veckan. I måndags, 31 januari, så var vi en vända till PrisXtra. I tisdags morse så var Åsa på cellprovtagning hos MVC i Sumpan. Efter det så var vi och handlade lite på Maxi. Upptäckte att det är väldigt lite folk och handlar mat en vardag vid kl 10. I onsdags, 2 februari, så tog vi en promenad till Sundbyberg centrum där vi passade på att äta lunch.
Efter lunch i fredags, 4 februari, så åkte vi över till Andreas föräldrar där vi först blev bjudna på korv och sedan Flygande Jakob till middag. Fick även en varsin semla innan det var dags att åka hem och natta Moa.
Igår så var Eva barnvakt till Moa medan vi först var på bio och såg "Berättelsen om Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen" i 3D och efter det så var vi till Patricia och åt middag. Åsa åt två förrätter (HUMMERSOPPA Á LA PATRICIA, KRABB DUO) istället för förrätt och varmrätt bara för att hon ville ha efterrätt. Andreas åt förrätt (HUMMERSOPPA Á LA PATRICIA)och varmrätt (GRILLAD OXFILÉ). Sedan så hjälpte han Åsa lite med efterrätten (CHOKLAD CHOCK "Sätt skeden i denna varma choklad bakelse och se vit choklad välla ut över tallriken. En delikat sallad på exotiska frukter i champagnevinäger rundar av perfekt!"). Allt var jätte gott.

Vi kom hem ca 21:15. Då hade Moa nyss vaknat igen. Antar att hon saknade oss. Idag har vi varit en vända till Coop Forum. Passade på att köpa ett par skor (på REAn) till Moa, tyvärr så hittade vi inga mindre än storlek 22. De är rätt stora nu men hon kan nog ha dem fram emot sommaren. Middagen blev vi bjudna på hos Eva. Fläskkotlett och Stripes.

Imorgon så ska vi till BVC på läkarkontroll med Moa, får se vad läkaren säger.

Inga kommentarer: