torsdag 1 september 2011

Vecka 35, torsdag

I fredags, 26 augusti, var Åsa och Moa till Åhléns och hämtade en Dagispåse. En presentpåse med bl.a. mugg och Disney Junior DVD. På kvällen var Andreas på refresh pooldyk.

På lördagen gick Andreas upp tidigt för
att påbörja sin Advance kurs (dykning). Åsa och Moa var till Solna centrum och bytte ut en trasig ram på Clas Ohlson. På vägen till tunnelbanan så stannade de till och gungade lite. 
I söndags, 28 augusti. Så var Åsa och Moa till IKEA. Där åt Moa sin första glasspinne. Det blev mycket mindre kladd än vad Åsa hade trott. Under tiden var Andreas och dök men han kände sig inte så bra så han avbröt.
I måndags var Åsa och Moa till öppna förskolan. Andreas jobbar på som vanligt. Även i tisdag var Åsa och Moa till öppna förskolan. På kvällen var Åsa till Bishop Arms tillsammans med några av tjejerna från Mammamaffian. Igår, 31 augusti, så var Åsa och Moa till lekparken vid Lötsjön. Där lekte se ca 1 timme innan det var dags att köpa lite lunch samt mjölk till Eva på vägen hem. Efter lunch och sömn så gick Åsa och Moa till firandet av Landsvägens dag. Åsa passade på att äta lite tårta och Moa fick en ballong. Sedan kom ösregnet. De promenerade till ICA Maxi där de mötte upp Andreas. När vi kom hen så kom Eva över, efter hennes vistelse på Rhodos. Idag har Åsa och Moa varit på öppna förskolan där de har sjungit och lekt som vanligt. Det som var lite annorlunda idag var att de hade sopplunch. Moa tyckte inte om soppan men limpsmörgåsen med ost var väldigt god. Idag blev Moa 17 månader. Tiden går fort.

Inga kommentarer: