söndag 11 september 2011

Vecka 36, söndag

På fredagen, den 2 september, så var Åsa och Moa till öppna förskolan på förmiddagen. Efter att Moa hade sovit lunch så begav sig hela familjen in till stan, i sällskap med Eva, för att besöka Monks Café. Den här gången blev det totalt 9 personer som slöt upp för lite mat och öl. Moa fick ingen öl.
På lördagen så var hela familjen till lekplatsen. Andreas och Moa åkte rutschkana tillsammans. På eftermiddagen passade Åsa och Andreas på att städa igenom klädkammaren medan Eva och Moa var ute och lekte. På söndagen, 4 september, så var vi till Skansen. Passade på eftersom vi fick gå in gratis med Coop kortet. Det var rätt mycket folk där. Sedan så hade vi sådan tur så vi blev bjudna på middag hos Eva.
I måndags var Åsa och Moa på Monday Morning i Kista tillsammans med Eva. Den här gången serverades det riktigt sötsliskiga marängbakelser, gratis är inte alltid gott. I tisdags så var Åsa och Moa till öppna förskolan. På onsdagen så regnande det hela dagen så då stannade Åsa och Moa hemma. När Andreas kom hem från jobbet så åkte vi och handlade. I torsdags, 8 september, så var Åsa och Moa åter igen till öppna förskolan. De passade på att göra ett till hand och fotavtryck på Moa.
I fredags så var Åsa och Moa till stan med några av mammorna i Mammamaffian. Det blev lunch på TGI i Kungsträdgården. Moa fick hamburgare och stipes. Efter lunchen så begav vi oss till Rum för barn på kulturhuset. Där har de gjort ett eget litet bibliotek för barn med gömställen och kuddar. Moa tyckte bäst om akvariet. Innan de åkte hem så passade Åsa på att köpa lite böcker till Moa. Moa somnade i bokaffären så det blev en promenad från NK till Västermalmsgallerian.
Igår var vi till en lekpark i Duvbo där Moa fick prova på de olika leksakerna. Hon tyckte bäst om den röda "cykeln" som är inringad i bilden.
Idag, söndag, gick Andreas upp tidigt. Han blev hämtad 04:30 för färd mot Arlanda och sedan Italien där han ska skjuta fält EM. Bild lånad från Fieldarcher.org.
Åsa och Moa har varit till Lötsjön och matat fåglarna tillsammans med Eva. Efter det så var de till lekplatsen och lekte lite.

Inga kommentarer: