tisdag 27 september 2011

Vecka 39, tisdag.

 Under vecka 37 deltog Andreas i bågskytte EM i Montevarchi, Italien. Han blev utslagen den 15 september och hamnade på en 13:e plats.

På måndagen och tisdagen så var Åsa och Moa till öppna förskolan. På onsdagen, 14 september, så var Åsa och Moa i sällskap med Eva till stan. Började med lunch på Jensen's Bøfhus. Sedan så var vi och tittade efter skor till Moa. Hittade tyvärr inga som passade. Efter det så somnade Moa i vagnen så vi promenerade till Fridhemsplan där vi satte oss på Thelins med kaffe och bulle i väntan på att Moa skulle vakna.
På torsdagen så begav sig Åsa tidigt på morgonen till Yasuragi för att koppla av och ta det lugnt. Under dagen så tog Eva hand om Moa.


På fredagen, 16 september, så var Åsa och Moa till öppna förskolan.
På lördagen så var Åsa och Moa tillsammans med Eva till Solna och tittade lite. På söndag eftermiddag så kom Andreas hem. Moa blev väldigt glad att se honom igen.
Förra måndagen, 19 september, så regnade det en hel del så Åsa och Moa var hemma större delen av dagen. De var ut på eftermiddagen och provade Moas stövlar. De sitter kvar så länge hon står, kryper hon så lossnar stövlarna från fötterna.
På tisdagen så var Åsa och Moa till öppna förskolan där de sjöng och lekte. På kvällen så var Andreas och Åsa upp till Ursvik för att göra tillval till lägenheten. Det gällde bl.a. val av köksluckor, kakel, klinkers i badrummet och likande. Vi hoppas att vi har gjort rätt val. Under tiden så tog Eva hand om Moa. De var ute och lekte. I onsdags, 21 september, så regnade det. Åsa och Moa var ut i full regnmundering och tittade på tunnelbanetågen vid depån.
I torsdags så var Åsa och Moa till öppna förskolan. De passade på att ta hem hand och fot avtrycket de gjort tidigare. Efter sovstund och fika så var de ner mot Willys där de håller på att asfaltera en ny väg. Moa hittade ett hål i en reflexskylt som han satt rätt länge och stoppade sten i.
I fredags var Åsa och Moa till öppna förskolan, sista besöket på ett tag. Under veckan så har Andreas jobbat på som vanligt.
I lördags, 24 september, så var hela familjen till Sickla Köpkvarter för att inhandla lite kläder inför Moas förskolestart. Efter lunch så åkte vi till Andreas föräldrar där vi först fick korv, till Moas glädje. Sedan så var Åsa och Moa i sällskap med Inger ut till en lekplats och lekte lite. Senare på dagen så blev vi bjudna på middag och dessert. 
På söndagen så var vi till Bromma Blocks för att titta efter en vinteroverall till Moa. Fick veta att de hade sålt slut den storlek vi behövde så efter att vi ätit lunch på Wayne’s Coffee så begav vi oss till Vällingby där det skulle finnas rätt storlek. Som tur var så hittade vi overallen vi sökte efter i rätt färg och storlek. Det slutade med att vi köpte en storlek 92. Storlek 86 passade precis just nu och Moa ska ju kunna ha overallen fram till mars.

Igår, 26 september, så var Åsa och Moa till förskolan Milot för inskolning. De var där mellan kl 9 och 14. Allt gick bra förutom att Moa inte ville sova med de andra barnen så Åsa tog med sig Moa på en promenad så hon somnade i vagnen.
Även idag har Åsa och Moa varit på inskolning. Idag somnade Moa med de andra barnen men hon sov tyvärr inte så länge. Idag var de där till kl 15.

Inga kommentarer: