måndag 5 december 2011

Vecka 49, måndag

Under resten av vecka 47 så var Andreas hemma med Moa pga hennes ögoninflammation. Åsa jobbade på.
På fredagen så kom Åsas pappa, Börje, ner och hälsade på. Vi var till Eva och åt middag. På lördagen ringde Åsa till Vårdguiden och de sa att vi skulle åka till Solna Sundbybergs Närakut med Moa. Vi var dit och läkaren skrev ut antibiotika salva. Sedan så åkte vi hem och åt varma mackor innan det var dags för Moa att vila. Vi tog det lugnt hemma. Tidigt på söndagmorgon så begav sig Börje norr över igen. Åsa och Moa tog det lugnt hemma. Andreas passade på att köpa några lussekatter som vi kunde fira första advent med.
På måndagen så åkte Åsa till jobbet och Andreas och Moa var hemma. På onsdagen, 30 november, så var Moa pigg nog att åka till förskolan. På kvällen så träffade Åsa några av tjejerna i Mammamaffian.
På fredagen så blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen så tog Åsa och Moa det lugnt hemma medan Andreas var till Maxi och handlade lite. På söndagen, 4 december, så var vi till Lötsjön och matade fåglarna och sedan så fick Moa leka ett tag vid lekplatsen. Efter fikat på eftermiddagen så gick hela familjen till Willys och köpte lite saknade ingredienser. Idag har Moa varit på förskolan medan Andreas och Åsa har varit på jobbet.

Inga kommentarer: