fredag 23 december 2011

Vecka 51, fredag

Under vecka 49 jobba Åsa på som vanligt. På fredagen, 9 december, så blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen så tog vi det lugnt hemma. 
Moa på väg till stan.
På söndagen, 11 december, så var vi in till stan. Åt lunch på Pizza Hut och sedan medan Moa sov i vagnen så passade vi på att köpa julaftonsklänning till Moa.

Innan vi åkte hem så passade vi på att fika i Gallerian.




På måndagen så hade Moa bakat pepparkakor på förskolan. Hon fick med sig några hem som vi fick smaka. Undrar om hon vill bli bagare eller konstnär när hon blir stor. Hon hinner nog prova på det mesta.

På tisdagen, 13 december, så var Andreas och Moa på Luciafirande på förskolan. Åsa missade det eftersom hon var på jobbet. På torsdagen, 15 december, så var Åsa på julmiddag i Östermalms saluhall med jobbet. På fredagmorgonen så var Åsa på frukostshopping på H&M. Hon tyckte det var väldigt skönt med möjligheten att handla innan jobbet samt att det var så lite folk i butiken. På kvällen så bjöd Eva oss på middag. På lördagen, 17 december, så snöade det. Vi var till Coop Forum och handlade inför den kommande veckan. På eftermiddagen så var vi ut och lekte i snön. På söndagen så var vi hemma och tog det lugnt.
Förskolans gård i vinterskrud.
I måndags så lämnade Andreas in sin uppsägning. På kvällen så var han på julmiddag med den nya firman. På onsdagen, 21 december, så ringde förskolan till Andreas och informerade honom om att han var tvungen att komma och hämta Moa för hon var hängig och antagligen hade feber. Hon var rätt varm. Hon sov större delen av onsdagen. Idag, 23 december, så har Andreas varit ledig, han kommer vara ledig och hemma med Moa fram till den 9 januari. Åsa slutade efter lunch så hela familjen samt Eva fikade tillsammans på eftermiddagen. På kvällen så bjöd vi Eva på födelsedagsmiddag. Grattis Eva.

Inga kommentarer: