lördag 31 december 2011

Vecka 52, lördag

Natten till måndagen, 26 december, så drog Dagmar förbi. Hon väsnades en hel del. Hon tog sig tid att lossa glaset på ett av vädringsfönstrena i garaget och sedan kasta det på bilen så det splittrades. Bilen är nu ärrad som en slagskämpe. På måndagen så begav vi oss till Bromma för att eventuellt hitta en ny dator till Åsa, hennes gamla har börjat bli lite för slö. Vi var till Media Markt och Elgiganten men det var väldigt utplockat pga rean.
Det blev lunch på Pizza Hut och efteråt fotografering vid snögubbarna.
Under veckan så jobbade Åsa medan Andreas och Moa var lediga. På onsdagen så hälsade Andreas och Moa på Andreas föräldrar och på torsdagen, 29 december, så var de till öppna förskolan, Junibacken. På fredagen så blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen så var vi tillsammans med Eva in till stan för att titta lite mer efter en dator till Åsa samt ny mobil till Eva. Vi lunchade på Jensen's Bøfhus på Sergelgatan. Sedan så tittade vi bla Media Markt i Gallerian. Det visade sig att datorn Åsa var intresserad av bara fanns på Webhallen så det slutade med att vi gick dit. Det blev en ASUS N55. Efter det så åkte vi hem och vilade lite inan det var dags att gå över till Eva och laga till plockmat till middag.
Det blev massor av olika små maträtter. Det var gott och vi åt alla lite för mycket. Vi hoppades på att Moa skulle somna hos Eva senare på kvällen men det ville hon inte så vi promenerade hemåt vid halv elva och stoppade Moa i sängs så fort vi kom hem. Hon somnade nästan omgående. 12 slaget firades med lite bubbel i lugn och ro tillsammans med Skansen.
Ett stort GRATTIS till Börje på födelsedagen.

Inga kommentarer: