söndag 21 april 2013

Våren är här

Söndagen den 7 april så var hela familjen till Ikea. Passade på att prova på deras brunch, eftersom vi annars
skulle få vänta på att lunchserveringen skulle öppna. Till Moas förtjusning så fanns det prinskorv. Innan vi kom ut så hade vi bland annat fått med oss ett täcke till Moa, leksaks tårta samt glass, en spegel och ytterligare en Expedit hylla. Moa serverade tårta så fort vi kom hem.

Förra veckan bara försvann.
På onsdagen, 10 april, så var Andreas och Moa till Mira för "sjukgymnastik". På fredagen så blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen, 13 april, så åkte vi in till Wasa vaccin där Andreas och Moa tog en varsin TBE spruta. Efter det så åt vi lunch på Tacobar innan vi promenerade till Slussen där vi tog Saltsjöbanan till Andreas föräldrar. Hos Andreas föräldrar så blev vi bjudna på fika, middag och efterrätt.
På söndagen så var Moa lite hängig så vi höll oss inne hela dagen.
I måndags så tog Andreas med sig Moa till hennes första tandläkarbesök.

Moa var jätte duktig och lät tandläkaren räkna hennes tänder. Resten av dagen och resten av veckan så var Moa hemma eftersom hon hade lite feber, hosta och lätt släng av ögoninflammation. På måndag kvällen så var Åsa med jobbet till Klättercentrum vid Telefonplan och sedan till Storstad för middag. Åsa fick prova råbiff för fösta gången. Eva har varit snäll och ställt upp som sällskap till Moa under veckan. I fredags så blev det hämt pizza hos oss till middag.
Igår så var vi vill Kungsträdgården där de firade körsbärsblommansdag. Det fanns inte en enda blomma vad vi kunde se. Vi åt lunch på TGI Fridays.
Sedan somnade Moa i vagnen så vi passade på att handla lite på Hemköp.
Idag var vi på förmiddagen till Maxi och handlade. Moa fick en glass.

Efter lunchen så tog vi fram Moas cykel. Vi promenerade bort till Ursviks holme där vi åt årets första fika ute i naturen.
Vi såg Tusselago och en fjärils så våren verkar till slut ha anlänt.


Inga kommentarer: