söndag 28 april 2013

Förbereder oss för finare väder

Även den här veckan har gått fort.
I måndags, 22 april, så följde både jag och Andreas med Moa till förskolan eftersom det var ett tag sedan hon var där. Vi kramades och så "Hejdå. Ses ikväll". I onsdags så var Moa och Andreas till Mira för sista sjukgymnastiken innan sommaren.
I fredags så bjöd Eva på middag. Andreas kände sig lite hängig så han stannade hemma. Efter middagen på gick Moa, jag och Eva ut och lekte ett tag. Sedan så tog vi bussen hem. När vi kom hem så ville Moa gå ut och blåsa såpbubblor samt spela fotboll.

Igår, 27 april, så var vi till Sundbybergs simhall och badade. Moa älskar att bada och skulle nog helst vilja vara kvar hela dagen.

Idag var vi till lekparken innan lunch. Efter lunch så åkte vi först till Decathlon och köpte barnsits till cykeln samt en flytväst till Moa. Moa passade på att prova en kanot.
Sedan så åkte vi till XXL där jag köpte mig en cykelhjälm. Det gäller att hela familjen cyklar säkert. Hoppas på att värmen kommer snart så vi kan ge oss ut på cykeläventyr. Sedan så var vi in på Coop Forum och handlade inför veckan. Passade även på att köpa skor till Moa.
Nu sover Moa och det börjar bli dags för oss andra att lägga oss.

//Åsa

Inga kommentarer: