måndag 30 december 2013

Årets näst sista dag

Årets näst sista dag är snart till ända och jag sitter på bussen på väg hem från jobbet.

På julaftonen så vaknade vi senare än vanligt. Vi började med grötfrukost och sedan lite julpiffing inför eftermiddagen och kvällen.
Vid 2 tiden så kom Eva, Peter, Inger och Davy. Började med julfirande med Musse och hans vänner. Sedan så blev det julmat. Man äter alltid lite för mycket vid jul.
Efter det så blev det julklappsutdelning. De flesta till Moa. Hon fick kläder, böcker, Electrolux set med visp, brödrost och kaffebryggare. Hon fick ett pussel, en eltandborste och det bästa av allt var en radiostyrd bil från farbror Peter.

På juldagen så tog vi det lugnt hemma eftersom det regnade.
 
Vill även ge ett stort GRATTIS till Inger på hennes födelsedag i efterskott.

På annandagen däremot så begav vi oss till simhallen till Moas förtjusning. Hon skulle nog helst vara där flera gånger i veckan. Finns inga bilder från simhallen eftersom de har totalt fotoförbud. Sedan så blev det pizza till lunch innan vi åter tog oss hem.

Den 27 december så var Moa på förskolan och jag jobbade. På kvällen så bjöd vi Eva på julmiddags rester.

I lördags så åkte vi till Sumpan och spenderade lite pengar. Startade med lunch hos Garden.
 
 
Passade på att köpa sängkläder på Hemtex eftersom jag vunnit ett presentkort där. Moa fick titta på leksaksbutiken i Signalfabriken.

Igår vaknade vi väldigt sent. Så hela dagen blev lite efter. Efter lunch så tog vi bussen till Coop och handlade lite inför "festen" på nyårsafton.
Idag har Moa varit på förskolan och jag på jobbet. Nu har jag äntligen kommit hem.
Bilder kommer snart.
 
//Åsa

Inga kommentarer: