måndag 2 december 2013

Första advent

Igår var det första advent, det lackar mot jul. Vi tog bussen till Järvastaden och Barnens julmarknad.
Termometern visade + 5 grader men det kändes mer som - 5. Moa verkade iallafall ha roligt. Hon träffade tomten och fick ett paket.

Vi köpte grillad korv, en klubba och Moa provade ävenlyckan i fiskedammen innan vi var så frusna att vi skyndade oss till bussen hem.


Även innan igår så har det hänt en del. Den 22 november så kom Börje och Marie och hälsade på.
På lördagen så tog vi på förmiddagen en promenad till Handlarn i Ursvik. Efter lunch så åkte vi och hälsade på Ann och Johnny. Lena var på besök med Leo så han och Moa lekte. På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Sundbyberg Inn av Börje. Det fanns en hel del gott att äta.

På söndagen morgon så påbörjade Börje och Marie sin resa hem till norrland. Vi var en vända till Maxi på eftermiddagen och på kvällen så blev vi bjudna på middag hos Eva.

Veckan som var gick rätt fort. Kan bero på att förskolan var stängd i fredags så jag tog ledigt och tillbringade dagen med Moa. Vi tog bussen, tunnelbanan och spårvagnen till Junibacken. Vi lekte och åkte sagotåget.

Sedan så blev det pannkakor samt köttbullar och potatismos till lunch. Vi delade båda maträtterna. Efter lunchen så lekte vi i Pippi huset.


Det slutade med att jag bar en skrikande Moa därifrån så vi kunde se resten av Junibacken.


Moa tyckte det var roligt. Efter att vi kom ut från Junibacken så promenerade vi mot spårvagnen. Vi såg på håll att spårvagnen kom så jag frågade Moa om vi skulle springa och det gjorde vi. Moa var jätte duktig.
När vi kom in till stan så belönande vi oss med glass i Gallerian och efter det så besökte vi BR där vi tittade på leksaker innan vi tog tunnelbanan samt bussen till mormor Eva.

På lördagen så var det lite lugnare. Vi var till Maxi där jag och Moa passade på att fika hos Espressohouse medan Andreas var Webhallen.

Sedan så handlade vi lite på Maxi.

//Åsa


Inga kommentarer: