onsdag 2 december 2009

Vecka 49, onsdag

Biobesöket i måndags var en trevlig upplevelse. Vi fick gå in till First Class delen på biografen för att köpa biljetter, till filmen New Moon. Sedan blev vi serverade dryck och cocktail snittar. När vi senare blev insläppta i salongen så var det framställt läsk och popcorn vid våra platser. Alla stolar i salongen är justerbara så man kan nästan ligga och se på bio. Har inte en aning om hur lång filmen är men tiden gick väldigt fort. Efter bion så åt vi lite innan vi begav oss tillbaka till hotellet för att packa inför tisdagens och onsdagen båttur.
Igår, tisdag, så hämtades vi vid hotellet ca 07.30. Sedan blev vi körda till Chalong hamn där Tess från La Moet möte upp oss. Sedan klev vi på båten som ska ta oss runt på våran färd.
Först åkte vi till Phi Phi Lay där vi fick snorkla,
sedan åkte vi till paradis ön Bamboo med sin kritvita sand där vi också fick snorkla. Tyvärr så var det lågvatten så man kunde knapp simma över koral reven, vatten nivån var ca 3m lägre än vad den brukar vara.
När vi kom tillbaka till båten så fortsatte våran färd mot Railay beach, Krabi där vi till bringa natten på hotellet Princess.
Imorse så gick vi upp ca 06.20. Efter frukost och ut checkning så gick vi en morgon promenad till Phra Nang (stranden där kändisarna gifter sig) där vi tog ett morgondopp. Sedan fortsatte vi mot ön Ko Hong där vi snorklade och badade.

Sedan färdades vi igenom Phang Nga (den sagolika skärgården) där vi såg kaltstens klippor. Därefter så färdades vi till Phuket hamn där bilar väntade på oss för transfer till hotellet .

Inga kommentarer: