tisdag 1 juni 2010

Vecka 22, tisdag

Tiden går rätt fort just nu. Andreas jobbar på och Åsa är hemma med Moa samt försöker ta en promenad varje dag. Natten till den 24 maj var Moa till större delen vaken pga. koliken/magen. Åsa och Andreas var rätt trötta på tisdagen. På tisdag kväll blåste vi upp gäst madrassen så nu sover Andreas i vardagsrummet så han inte blir störd.
I onsdags var Åsa till Sundbyberg, Eva följde med som sällskap. Passade på att köpa Nutramigen till Moa. På fredagen blev vi bjudna på middag hos Åsas mamma Eva. Den här gången fick vi fiskgratäng.
På lördagen var vi en vända till Bromma och sedan på eftermiddagen/kvällen så var vi över till Eva på middag, fläskfilé gryta med svamp och bacon. Även Elisabeth och Curt var där och hälsade på. Passade på att gratulera Elisabeth i efterskott. Gratulerade även Eva i förskott på Mors dag.

På söndagen var vi först till Maxi och sedan så tog vi en promenad runt Lötsjön.
Igår var vi på återbesök på BVC för ny viktkontroll av Moa. Den här gången vägde hon 4615 gram och hon var 53 cm lång. Vi frågade om vi kunde få recept på Nutramigen men det kan vi endast få om Åsa blir mjölkfri. Har nu funderat på att prova det framöver. Idag har Åsa och Moa tagit en lite längre promenad och Andreas har jobbat på som vanligt. Nästa vecka så påbörjar Andreas sin semester. Roligt för alla att vi kan umgås och hitta på saker på dagarna.

Inga kommentarer: