tisdag 8 juni 2010

Vecka 23, tisdag

Förra veckan flöt på som vanligt. Andreas jobbade och Åsa tog promenader med Moa. På fredagen var Åsa och Moa tillsammans med Eva en vända till Solna. På kvällen bjöd Eva på middag.
I lördags var vi in till Kungsträdgården för att besöka ”Smaka på Stockholm”. På söndagen så blev det lunch ute på gräsmattan och sedan ett besök på Golfängarna för att fira den 6 juni. På kvällen så firade vi Åsas födelsedag med Kladdkaka och sojagrädde. Igår gick Åsa över till mjölkfri kost för att se om Moa kommer må bättre. Enligt informationen vi fått så ska Åsa åtminstone vara mjölkfri i 7 dagar för att se någon skillnad. Om det inte blir någon skillnad så kan Åsa åter igen börja äta mjölkprodukter. Det är en hel del att tänka på. Det finns mjöl, vassle och grädde i det mesta. Även dipsåspulver. Andreas hade igår sin första semesterdag. Vi passade på att handla lite på MAXI igår och annars så tog vi det lugnt.
Idag har vi träffat föräldragruppen på BVC och sedan så köpte vi med oss sushi och gick till Marabouparken. För vår del så var det första besöket i Marabouparken och vi kommer säkert gå dit igen. Sedan så tog några av oss en promenad efter Bällstaån. Det var väldigt fint. Kommer nog promenera den vägen igen. Kanske ända in till stan någon gång, om vi orkar.



Vår promenad efter Bällstaån och Bällstaviken.

Inga kommentarer: