fredag 18 juni 2010

Vecka 24, fredag

Förra veckan och den här veckan har gått rätt fort. Dagarna bara försvinner. I torsdags, 10 juni, var Åsa till frissan och kortade av håret igen. I fredags kom Börje och Marie och besökte oss. Vi promenerade ner till Hallonbergen, i regnet, där vi åt lunchbuffé. På kvällen blev vi bjudna på middag hos Eva. På lördagen var vi till Solna centrum där vi åt lunch på Sandys och sedan in till Tehuset Java i stan där Åsa köpte lite mer te. På söndagen promenerade vi till PrisXtra där vi handlade lite.
I måndags 14 juni, var vi till Amningsmottagningen på Karolinska för att få lite hjälp och tips för att få amningen att fungera bättre. Amningen fungerade ovanligt bra när vi var där.
I tisdags var vi på morgonpromenad med några av tjejerna i föräldragruppen. Vi promenerade bort till Pampas Marina. Vi tog en paus åt glass, Piggelin för oss eftersom Åsa går på mjölkfri kost, innan vi gick tillbaka till Sumpan. I onsdags var vi med Moa till läkaren på BVC. Hon kollade hjärtat, ögon, mage och höfterna. Allt såg bra ut. Moa fick även göra vikt och längd kontroll. Den här gången vägde hon 4 940 gram och var 55 cm lång.
Igår var vi till IKEA där vi köpte lite saker till Moa. Moas första besök på IKEA. Vi köpte bl.a. en skallra och lite andra saker. Passade även på att äta lunch på IKEA. På vägen hem åkte vi vika Kista där vi passade på att köpa en SLEEPYHEAD®. Den var dyr men den har hittills fungerat väldigt bra. Idag har vi varit en vända till Solna och efter det åkte vi över till Andreas föräldrar. Där blev vi bjudna på både mat och efterrätt. Inger var så omtänksam så hon hade t.o.m. gjort en speciell mjölkfri efterrätt till Åsa.
Mjölkfri kost: På måndag så har Åsa gått på mjölkfri kost i 2 veckor. Har blivit tipsade om att vi borde köra helt mjölkfri kost i 3 veckor och sedan följa programmet för att långsamt återinföra mjölk i kosten.

Bilder på Moa kommer snart.

Inga kommentarer: