måndag 28 juni 2010

Vecka 26, måndag

Lördagen den 19 juni så var vi till Rissne och åt sushi till lunch och sedan så tog vi en promenad innan vi gick hemåt. När vi kom hem så tittade vi på vigseln av kronprinsessan Victoria och Daniel.
På måndagen den 21 juni så var vi först till Kista och köpte lite större pyjamasar till Moa och efter det så var vi till Tommy och Frida i Bålsta. Där bjöds vi på grillat. Det var riktigt gott. I tisdags så mötte vi upp några från föräldragruppen vid Gröna stugan för att ta en promenad tillsammans. Fick även ett samtal från vår barnmorska som informerade om att vi nu fått recept på ersättning till Moa. I onsdags så var vi till apoteket och sedan så åkte vi in till stan. Passade på att besöka Monks Café för att säga hej till Tommy och Daniel. Slutade med att vi åt middag på Monks. Det visade sig att det gick bra att ha med sig barnvagnen. På kvällen när vi kom hem så hade Åsas socker sjunkit till 2,0. Andreas sa åt Åsa att gå ut i köket och äta något. Tyvärr så funkade inte maskinerier, hjärnan, så där vidare. Utan att tänka sig för så drack Åsa 5 klunkar mjölk direkt ur paketet. Åsa kom på rätt fort att hon gjort fel och försökte kräkas upp mjölken. Hon fick upp en del men tyvärr inte allt. Mjölkproteinet hade redan blivit upptaget av kroppen. Moa fick ingen bröstmjölk på onsdagen men vi provade att ge henne på torsdagen. Det skulle vi inte ha gjort för hennes mage blev dålig direkt. Så nu har vi uppehåll med amningen till på torsdag. Då borde allt mjölkprotein ha försvunnit ur Åsas kropp och bröstmjölken.
På midsommarafton så tog vi en promenad till affären och passade på att plocka blommor och binda en krans på vägen.

Tyvärr så blev kransen lite väl stor. Moa tyckte inte så mycket om den. På kvällen så åt vi middag hos Eva tillsammans med Annloise. Det blev sill och gravad lax, typisk midsommarmat.
I lördags så tog vi det lugnt hemma Igår passade vi på att städa lägenheten. Synd att det finns så mycket damm. Idag har vi varit till Sundbyberg och köpt lite kortärmade bodies till Moa. Hon behöver lite svalare kläder nu när värmen har kommit.

Inga kommentarer: